Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Smart Design Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vopsea acrilica hidorfuga de interior si exterior - 3l
235 lei
Brand
SurfaPaint Aqua X
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avantaje:

Hidrofuga, ideala pentru baia locuintelor

• vopsea rece
• capacitate mare de aerare
• aderenta excelenta
• acoperire mare si opacitate
• reduce acumularea de praf
• reduce cresterea mucegaiului
• excelenta spalare
• ecologic

Aplicatii:

suprafete interioare si exterioare

Zidarie

SurfaPaint Aqua X este o vopsea acrilica pe baza de apa, care impiedica patrunderea umiditatii si a apei in pereti. Impiedica patrunderea umiditatii externe si a apei de ploaie in substratul cladirii, reducand craparea si umflarea. SurfaPaint Aqua X este ideala pentru aplicatii pe cladiri din zonele urbane sau de pe malul marii, unde exista niveluri crescute de umiditate. SurfaPaint Aqua X este caracterizata ca rece datorita reflectiei sale solare.

DESCRIERE

SurfaPaint Aqua X este o vopsea de respingere a apei care protejeaza suprafata de zidarie in timp ce ii permite sa respire. Respingand apa, impiedica patrunderea si absorbtia apei in perete, prevenind deteriorarea prematura a vopselei si aparitia mucegaiului. IDEALA PENTRU BAIA sau BECIURILE LOCUINTELOR. Ulterior, substratul este protejat in mod eficient si, prin urmare, nu este afectat de factori externi, de apa. SurfaPaint Aqua X acesta prezinta functionalitatea sa pentru o perioada lunga de timp, extinderea duratei de viata a suprafetei acoperite cu vopsea. Vopseaua este alba si poate fi colorata cu culori. Proprietatile hidrofobe ale SurfaPaint Aqua X sunt descrise mai jos.

Putere de acoperire: 10-12 m /L

Testare dupa standardele internationale
Reflexie (ASTM E 903-96): Total 90.98% (250-2200 nm), infrarosu 94.19% (700nm - 2200 nm).
Densitate (ISO 2811-1): 1.30 0.05 g/cm3
PH (ISO 19396-1): 8.8 0.5
Rezistenta fungica (BS3900-G6:1989): Rezistenta excelenta impotriva ciupercilor si algelor, Clasa 1
Permeabilitatea la vapori de apa (metoda CUP ΕΙSO 7783:2011): SD

APLICARE:

SurfaPaint Aqua X poate fi aplicat direct pe suprafetele exterioare sau interioare ale peretilor (zidarie, beton, tencuiala), si oriunde se aplica vopsele acrilice pe baza de apa. Substraturile noi din ciment sau zidarie trebuie sa se fi aplicat mai mult de 3-4 saptamani inainte de aplicarea grundului. Pentru rezultate mai bune, aplicati SurfMix P ca grund. Conditiile adverse in timpul sau imediat dupa aplicare pot afecta proprietatile acoperirii. Pregatire: Asigurati-va ca toate suprafetele sunt curate si uscate inainte de aplicare. Indepartati praful si murdaria. Instrucituni de aplicare: Se amesteca bine inainte de aplicare. Nu diluati pentru a acoperi golurile si fisurile liniei de par de pana la 0,5 mm. Pentru fisuri mai mari de 1mm, umpleti golul cu un chit adecvat. Daca este necesara subtierea, adaugati pana la 10% apa in functie de volum. Temperatura de aplicare trebuie sa fie intre 8 - 35oC. Aplicati 2-3 straturi uniforme cu ajutorul unei perii, al unei role sau al unei perii de buna calitate sau prin pulverizare cu un varf cu diametrul de 1,4mm sau mai mult. Nu periati excesiv. Asigurati-va ca colturile si marginile sunt acoperite in mod corespunzator. Straturile suplimentare trebuie aplicate la 4-6 de ore de la aplicarea anterioara. Timp de uscare: De obicei 1 ora, in functie de grosimea stratului. Temperaturile scazute si umiditatea ridicata vor prelungi timpul de uscare. Curatarea uneltelor: Toate uneltele si echipamentele trebuie curatate imediat dupa utilizarea cu apa. Depozitare: Se pastreaza intr-o zona racoroasa, uscata, bine ventilata, ferita de caldura si de lumina directa a soarelui. Resigilati cu atentie recipientele utilizate partial. Protejati impotriva inghetului. Pentru a evita riscul de varsare, depozitati si transportati intotdeauna intr-o pozitie sigura si verticala. Termenul de valabilitate al produsului in recipiente etanse este de 24 luni de la data productiei.
Din Gura in Gura