Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Andrei Sava & Asociatii

Evenimente pentru companii
07489581828, 0748958182

Despre noi

Trimite mesaj
Andrei Sava & Asociatii, companie de organizari evenimente, promovare si relatii publice, va oferi servicii clientilor din zona Moldovei, intentionand sa devina lider de piata pe acest segment a declarat, pentru Mediafax , Andrei Sava, Managing Partner al companiei.

Agentia Andrei Sava & Asociatii va oferi servicii de la evenimente private, lansare de produs, conferinta de presa, seminar si conferinta de afaceri, campanie de presa, relatii publice pana la consultanta, identitate si concept de eveniment clientilor din zona Moldovei.

Iasi, Bacau si zona Moldovei in general atrage din ce in ce mai multe investitii straine.

Ultimele luni ale anului 2007 au adus numai in orasul Iasi investitii de peste un miliard de euro, bani proveniti de la oameni de afaceri olandezi, austrieci, francezi, italieni si israelieni.

Chiar si multe companii din Bucuresti isi deschid sau au intentia de a-si deschide aici filiale pentru mana de lucru mai putin costisitoare decat in Capitala.

In acest sens, am constatat faptul ca piata de evenimente, aflata in crestere in ultimii ani, va deveni din ce in ce mai interesanta pentru mult mai multi oameni de afaceri.

Unii spun ca organizarea de evenimente si relatiile publice in general sunt un moft.

Pentru companiile cu experienta, care se orienteaza acum catre aceasta zona a tarii, au devenit deja de mult timp o necesitate.

Acest lucru va incuraja probabil si alte companii din aceasta zona a tarii sa se indrepte spre acest gen de servicii”, a declarat Andrei Sava, Managing Partner - Andrei Sava & Asociatii , argumentand interesul pentru această zona.

El a mai spus ca agentia targeteaza prin serviciile oferite mai ales clientii din Iasi si Bacau, orasele cu cel mai mare grad de dezvoltare din aceasta zona a tarii.

“Avem incredere ca, intr-un an, piata de organizare evenimente in zona Moldovei va cunoaste un boom. Ambele orase, si Iasi si Bacau, implinesc in acest an 600 de ani de atestare documentara iar numarul de evenimente organizate in 2008 ne incurajeaza sa credem ca am luat decizia cea mai buna facand acest pas.

De aceea suntem pregatiti si am creat o echipa profesionista de lucru pentru a răspunde potentialului pe care il estimam in prezent.”

Andrei Sava & Asociatii se adreseaza in primul rand mediului de afaceri, dar colaboreaza si cu institutii publice locale guvernamentale sau non-guvernamentale”, a adaugat reprezentantul agentiei.

Web: http://events.andreisava.biz.
Produse si servicii:
evenimente private, lansare de produs, conferinta de presa, seminar si conferinta de afaceri, campanie de presa, relatii publice, consultanta, identitate si concept de eveniment
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Andrei Sava & Asociatii
Persoana de contact: Sava Andrei
Adresa: B-dul Tudor Vladimirescu, Nr. 24a, Bl. 331, Sc. A, Et. 3, Ap. 12
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 07489581828
Telefon mobil: 0748958182