Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sun Leader Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pergola cu acoperis retractabil
Brand
Spline
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ceea ce face ca Pergola Spline sa fie deosebita este forma capriorilor curbati ai acoperisului. Nu doar ca ii ofera mai multa eleganta, dar astfel pergola este si mai rezistenta la zapada.

Pergola cu acoperis retractabil de acest tip este ideala pentru terasele asezate langa cladiri, pentru a se putea atasa de un perete de sprijin.
Structura acestora este de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, iar membrana este din material PVC 100% impermeabil.

Aceste pergole sunt potrivite atat in proiecte rezidentiale, pentru terase mici, cat si in proiecte pentru terase la restaurante, hoteluri sau cafenele. Sunt considerate niste produse de lux, cu o rezistenta foarte mare in timp (garantie de 30 de ani), si o eleganta deosebita.

Pot include sistem de iluminare, senzori de vant/ploaie/soare, pot fi controlate prin telecomanda si printr-o aplicatie mobila speciala, si protejeaza terasele pe toata durata anului.
Pergolele acestea de la Sun Leader creeaza ceea ce se numeste o terasa ALL SEASONS, adica o terasa ce poate fi utilizata si exploatata la maximum pe toata durata anului.

Prin urmare, daca detii un local si ai nevoie de ceva nou, atractiv si rezistent pentru acoperirea terasei, s-ar putea sa te intereseze aceste pergole. Vei putea sa fructifici activitatea localului, sa atragi clienti noi si sa ii fidelizezi, iar clientii vor sta mai mult pe terasa ta!

Aceeasi pergola se poate instala si in varianta cu structura independenta pentru terase cu suprafete mult mai mari, adica in cazurile in care pergola nu se poate prinde de un perete.

Pentru mai multe detalii, ne gasiti pe Google pe pagina oficiala a Sun Leader, pergole-retractabile.ro, si la numarul de telefon 0774 444 888.

Poti crea si tu acum o terasa retractabila ideala pentru relaxare, cu pergole premium de calitate.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura