Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Igienizare aer conditionat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Igienizarea aparatelor de aer conditionat, mai ales a untiatii interne este recmandata ca si procedura de mentenanta odata la un an sau oricand este necesar.

Daca la pornirea aparatului simtiti miros neplacut (de otet sau mucegai) sau se aude un ''vajait'' neregualat al ventilatorului inseamna ca aparatul trebuie curatat.
Daca este curatat la timp eficienta urca din nou la parametrii de fabrica pentru ca schimbatorul de caldura (evaporatorul) este curatit intre fantele fine ale acestuia.

Curatirea se face cu spuma activa pentru AC, Se demonteaza carcasa pentru a se asigura iginenizarea completa. Se elimina coloniile de bacteriii, alge sau ciuperci.

Se dezinfencteaza si cu aburi sub presiune. Ulterior in acelasi servicii se poate folosi inclusiv dezinfectia camerei respective cu generator de Ozon cu aer uscat. Consumabilele sunt incluse in pret. Curatirea corecta a ventilatorului tangential este de asemenea importanta pentru eliminarea zgomotului, cresterea eficientei, si respirarea unui aer curat.

Pretul afisat este fara TVA si se poate negocia la unitati mai multe.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura