Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Andra Engineering

0749075437, 0749075437

Igienizare aer conditionat

Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0749075437
Pret:
65 lei
 
 

Detalii produs

Igienizarea aparatelor de aer conditionat, mai ales a untiatii interne este recmandata ca si procedura de mentenanta odata la un an sau oricand este necesar.

Daca la pornirea aparatului simtiti miros neplacut (de otet sau mucegai) sau se aude un ''vajait'' neregualat al ventilatorului inseamna ca aparatul trebuie curatat.
Daca este curatat la timp eficienta urca din nou la parametrii de fabrica pentru ca schimbatorul de caldura (evaporatorul) este curatit intre fantele fine ale acestuia.

Curatirea se face cu spuma activa pentru AC, Se demonteaza carcasa pentru a se asigura iginenizarea completa. Se elimina coloniile de bacteriii, alge sau ciuperci.

Se dezinfencteaza si cu aburi sub presiune. Ulterior in acelasi servicii se poate folosi inclusiv dezinfectia camerei respective cu generator de Ozon cu aer uscat. Consumabilele sunt incluse in pret. Curatirea corecta a ventilatorului tangential este de asemenea importanta pentru eliminarea zgomotului, cresterea eficientei, si respirarea unui aer curat.

Pretul afisat este fara TVA si se poate negocia la unitati mai multe.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Andra Engineering
Persoana de contact: Modoran Dragos
Adresa: Str. Pasunii, Nr. 12B
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0749075437
Telefon mobil: 0749075437

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi