Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Anatex International Srl

Cel mai bun raport pret/calita
0213203297, 0788555220

Despre noi

Trimite mesaj
Cel mai mare depozit din Romania.

Oferim piele naturala, stofe, plusuri, catifea, imitatie de piele, PVC, latex, acryl, piele ecologica, materiale textile pentru industria mobilei si tapiterie, ata de cusut, fermoare, chinga dura si elastica, etc.

SC Anatex International SRL, localizat in inima Bucurestiului, este primul distribuitor    de textile din Romania de aproape 15 ani.    

Compania noastra detine cea mai buna calitate Canadiana de materiale de plus, stofa, imitatie de piele    (piele ecologica) si piele naturala.    Suntem cel mai mare importator de textile pentru tapiterie, de pe piata Romaneasca. Succesul nostru se datoreaza calitatii superioare a produselor, a serviciilor mentinand in acelasi timp, cantitati imense de marfuri in stoc care imbunatatesc experienta clientilor nostri de achizitiona imediat produsul dorit, nefiind nevoie sa astepte pentru livrare.

Va asteptam sa vizitati sediul depozitului nostru din Bucuresti, unde este aproape imposibil sa nu gasiti ce va trebuie!

Site: www.anatex.org
Produse si servicii:
imitatie piele, stofe, tesaturi, plus, piele naturala si accesorii pentru industria mobilei, ata de cusut industriala, chinga dura si elastica, fermoare, etc...
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO9001
Anul infiintarii:
1990

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Anatex International Srl
Persoana de contact: Al-ali Anwar
Adresa: Str. Delea Veche, Nr. 20A, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213203297
Telefon mobil: 0788555220
Fax: 0213200146
Website: http://www.anatex.org