Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Radiance Service Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv protectie radiatii mobil, calculator
87 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toate aparatele electronice şi emiţătoarele magnetice emit unde electromagnetice. Expunerea constantă la smogul electronic poate contribui la apariţia durerilor de cap, nervozităţii, oboselii, dereglărilor de somn şi la creşterea stresului - afecţiuni care în timp se pot transforma în boli serioase!

Autocolantul este un film care deţine informaţii şi poate proteja organismul uman de efectele dăunătoare cauzate de radiaţiile electromagnetice.
Produsul rearanjează componenta energetică informaţională a oscilaţiilor tehnice, şterge potenţialul negativ şi creează constant un tipar natural de frecvenţe.

Informaţia de pe folie este în concordanţă constantă cu organismul şi celulele sale; armonizează undele dăunătoare din corp şi are un efect de reglare asupra celulelor.

Autocolantul, prin principiul bio-rezonanţei, influenţează impulsurile electro magnetice produse de aparatele electronice cum ar fi telefonul mobil, astfel încât undele electromagnetice să fie potrivite tiparului electromagnetic produs de metabolism.
Această armonizare cu un tipar al frecvenţelor mai natural poate ajuta la anihilarea unor efecte distructive ale emisiilor electromagnetice externe.

Relatii:
mobil: 0722588038, 0755336253

Oferta:
Pret retail: 87 lei/buc*
* Pentru membrii legitimati ai clubului rezervam oferte speciale wellness, reduceri 10-25%, bonusuri!
Din Gura in Gura