Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru a fi vazut, fii diferit

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce farmacie CFI D35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

540 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cruce farmacie CFI D35, cel mai mic ca marime dintre modelele realizate de noi are o luminozitate si vizibilitatea foarte mare si se preteaza cel mai bine pentru montajul in geam. Acesta este un mijloc foarte eficient de promovare a farmaciilor, avand rolul de a le face pe acestea foarte vizibile pentru clientii sai. Acest mod de reclama luminoasa se poate monta foarte usor de catre o singura persoana.

Modelele de cruci de farmacii produse de noi sunt neprogramabile, insa putem asigura diverse jocuri de lumini (continuu, intermitent) pentru a oferi un impact deosebit. Reglarea intensitatii luminoase pentru cruce farmacie CFI D35 se poate realiza la cerere in doua moduri, zi sau noapte. Informatii despre modul de realizare a crucilor de farmacie realizate de noi le gasiti in randurile ce urmeaza.

Temperatura de functionare se situeaza intre -20C si +80C.
Carcasa se prezinta sub forma de cruce de farmacie simpla fata, avand dimensiunile de 35cm x 35 cm. Structura pentru cruce farmacie CFI D35 este realizata in felul urmator:
fata este realizata din stiplex de culoare verde colorat in masa, decuparea si taierea materialului facandu-se pe router CNC
lateralele casetei ce compun conturul crucii sunt realizate din PVC verde
spatele este fabricat din material PVC rigid
sistemul de prindere este realizat din agatatori cu lantisor
sistemul de iluminare este realizat din 125 leduri de 5mm SuperBright OSRAM (intensitatea luminoasa excelenta), montate in configuratie grafica de dreptunghiuri concentrice. Durata de viata a ledurilor este in jurul valorii de 50.000 ore.
alimentarea cu energie electrica se face in doua variante, cu sursa interna sau sursa externa la 220V . Consumul energetic este foarte scazut.
Garantia pentru cruce farmacie CFI D35 este de 12 luni de la data achizitionarii acesteia. In paginile site-ului nostru puteti gasi si alte modele de cruci de farmacie, potrivite ca marime si destinatie (interior sau exterior) afacerii dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura