Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru a fi vazut, fii diferit

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce farmacie CFI C60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1296 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cruce farmacie CFI C60 se prezinta cu o luminozitate deosebita, vizibilitatea acestuia de la distante mari fiind evidenta. Acest model de cruce pentru farmacie este cel mai mare model produs de noi ce are ca destinatie montajul la interior, de exemplu la geam. Acesta devine astfel un mijloc foarte eficient de promovare a farmaciilor, avand rolul de a creste vizibilitatea pentru clientii sai.
Crucile de farmacii produse de noi sunt neprogramabile, insa putem asigura diverse jocuri de lumini (continuu, intermitent) pentru a oferi un impact deosebit. Reglarea intensitatii luminoase pentru cruce farmacie CFI C60 se poate realiza la cerere in doua moduri, zi sau noapte.

Informatii amanuntite despre modul de realizare a crucilor de farmacie cu leduri le gasiti in descrierea de mai jos.
Temperatura de functionare se situeaza intre -20C si +80C.
Detalii constructive: Carcasa se prezinta sub forma de cruce pentru farmacie simpla fata, avand dimensiunile de 60 cm x 60 cm. Structura pentru cruce farmacie CFI C60 se detaliaza astfel:
fata este realizata din stiplex de culoare verde colorat in masa, decuparea si taierea materialului facandu-se pe router CNC
lateralele casetei ce compun conturul crucii sunt realizate din PVC verde
spatele este fabricat din material PVC rigid
sistemul de prindere este realizat din agatatori cu lantisor
sistemul de iluminare este realizat din 296 leduri de 5mm SuperBright OSRAM (intensitatea luminoasa excelenta), montate in configuratie grafica de cercuri concentrice. Durata de viata a ledurilor este in jurul valorii de 50.000 ore.
alimentarea cu energie electrica se face in doua variante, cu sursa interna sau sursa externa la 220V . Consumul energetic al acestui model de cruce pentru farmacii este foarte scazut.
Garantia pentru cruce farmacie CFI C60 este de 12 luni de la data achizitionarii acesteia. In paginile site-ului nostru puteti gasi si alte modele de cruci farmacii cu leduri, potrivite ca marime si destinatie (interior sau exterior) afacerii dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura