Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru a fi vazut, fii diferit

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce farmacie CFO C90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3780 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cruce farmacie CFO C90 este un model destinat ca utilizare in exteriorul cladirilor si se prezinta cu o luminozitate deosebita. Vizibilitatea acestui model de la distante mari este evidenta. Deoarece acest model este realizat dubla fata, acesta atrage atentia asupra farmaciei din ambele directii de mers. Acesta este un mijloc foarte eficient de promovare a farmaciilor, avand rolul de a le face pe acestea foarte vizibile pentru clientii sai. Vizibilitatea crucii de farmacie pe timp de zi este foarte buna datorita tehnologiei de iluminare cu leduri.

Acest tip de cruce de farmacie produsa de noi este neprogramabila, insa sunt asigurate diverse jocuri de lumini (continuu, intermitent). Aceste jocuri de lumini functioneaza in mod sincronizat pe cele doua fete ale crucii. Reglarea intensitatii luminoase pentru modelul de cruce farmacie CFO C90 se poate realiza la cerere in doua moduri, zi sau noapte.
Temperatura de functionare se situeaza intre -20C si +80C.

Detalii constructive: Carcasa se prezinta sub forma de cruce de farmacie dubla fata, avand dimensiunile de 90 cm x 90 cm. Structura pentru cruce farmacie CFO C90 se detaliaza astfel:
fetele sunt realizate din bond colorat de culoare verde, decuparea si taierea materialului facandu-se pe router CNC.
lateralele casetei ce compun conturul crucii sunt realizate tot din bond colorat de culoare verde.
structura de rezistenta este realizata din profile de aluminiu 40mm x 20mm.
sistemul de prindere este de tipul prindere in consola.
sistemul de iluminare este realizat din 1086 leduri de 5mm SuperBright OSRAM (intensitatea luminoasa excelenta), cate 543 leduri pe fiecare din cele 2 fete. Ledurile sunt montate in configuratie grafica de cercuri concentrice. Durata de viata a ledurilor este in jurul valorii de 50.000 ore.
alimentarea cu energie electrica se face cu sursa interna la 220V . Consumul energetic este foarte scazut.
partile electrice si electronice sunt protejate in interior cu ajutorul unei substante bazate pe silicon ce asigra protectia impotriva umezelii si a condensului.
Garantia pentru cruce farmacie CFO C90 este de 12 luni de la data achizitionarii acesteia. In paginile site-ului nostru puteti gasi si alte modele de cruci de farmacie, potrivite ca marime si destinatie (interior sau exterior) afacerii dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura