Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru a fi vazut, fii diferit

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Caseta publicitara CP3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caseta publicitara CP3 produsa de firma noastra este destinata in principal utilizarii singulare sau impreuna cu lampile taxi produse de noi ce echipeaza autovehiculele care functioneaza in regim de taxi, atat pentru transportul de persoane cat si pentru transportul de bunuri. Aceasta este certificata RAR cu numar certificat 2454.
In prezent producem sase modele de casete publicitare de diferite forme si marimi, a caror descriere o gasiti in paginile din site dedicate acestora.
Descriere constructiva:
Caseta este realizata din stiplex opal alb ce asigura o buna difuzare a luminii pe toata suprafata casetei. Capacele laterale ale casetei sunt confectionate din acelasi material, montate prin lipire cu adeziv special pentru placi acrilice.
Partea de jos a casetei este realizata din tabla galvanizata, prinderea acesteia de caseta facandu-se cu suruburi autoforante, cate trei pe fiecare latura lunga a casetei.
Sistemul de iluminare este realizat din module cu leduri. Conexiunea electrica permite legarea prin fir electric la sistemul de iluminare al autovehiculului.
Dimensiuni caseta publicitara CP3: L: 40cm; H: 10,5cm; A: 10,5cm; a: 5cm (unde "A" reprezinta adancimea la baza de jos a casetei iar "a" reprezinta adancimea la baza de sus a casetei).
Caseta publicitara CP3 se poate monta pe plafonul autovehiculelor pe bara (cu suruburile de fixare cu care este prevazuta lampa) sau optional cu ventuze magnetice. Decorarea casetei se poate face ulterior cu autocolant.
Pentru oricare din modelele comandate, se elibereaza certificat de conformitate si copie licenta RAR.
Garantia este de 12 luni. Post garantie oferim ca piese de schimb orice piesa componenta a casetelor publicitare produse de noi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura