Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Amic Imex Srl

Armonie, bunastare si respect
0727398648, 0723286388

Despre noi

Trimite mesaj
Amic Imex Srl a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Pitesti, judetul Arges.

Firma noastra efectueaza: consultanta pentru afaceri si management, marketing relational, servicii personalizate pentru armonizarea cu mediul inconjurator. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.
Spatiul casei sau a sediului firmei va influenteaza benefic sau nu in functie de schimbarea temporala a energiilor, precum si de compatibilitatea persoanei cu mediul sau cu alte persoane. Prin cunoasterea tendintelor anuale, lunare va puteti proteja sanatatea, finantele sau relatiile.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri.

Oferim garantia satisfacerii clientului pe o perioada de 6 luni (in cazul in care nu sunteti multumiti vi se ramburseaza banii).
Produse si servicii:
consultanta pentru afaceri, servicii personalizate pentru asigurarea armoniei cu mediul inconjurator, aranjarea spatiului pentru prosperitate, imbunatatirea relatiilor si sanatatii, protectia casei
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Curs Feng Shui 2008 Brasov, Curs FS Lillian Too 2010, Curs Paht Chee 2018 M. Golea si A. Dimancea, Educatie leadership Network 21
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Amic Imex Srl
Persoana de contact: Oprea Irina
Adresa: Bd. Nicolae Balcescu, Nr. 4, Bl. L2, Sc. A, Ap. 3
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0727398648
Telefon mobil: 0723286388