Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
A-Med S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Placi linoleum autoadezive
2999 lei
Brand
74175-A
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Placi linoleum autoadezive trafic mediu 305x305x1,2mm, 1 cut=11 placi, 1mp=10.75 placi, 1 cutie = 1,02mp

Utilizarea dalelor de linoleum autoadezive reprezinta o solutie ideala pentru amenajarea oricarei suprafete interioare supuse unui trafic mediu. Caracteristici cum ar fi: impermeabilitatea, aspectul stralucitor, intretinere usoara, design placut, montarea foarte simpla si nu in ultimul rand faptul ca rezulta o “pardoseala calda” a facut ca acest produs sa fie cautate si pe piata romaneasca.

Montarea este foarte usoara, dalele putind fi taiate in orice forma cu cutter-ul, in functie de cerintele spatiului (tevi de calorifer, pereti strimbi, tocuri pentru usi, etc.)Inlocuieste cu succes gresia si parchetul! Pentru suportul placilor este de ajuns placa de beton plana, uscata, cu cit mai putine asperitati si cu o porozitate cit mai redusa, dar adezivul se poate preta la orice suprafata din interiorul casei care indeplineste cerintele de mai sus.

Este recomandata pentru orice suprafata interioara (bucatarii, bai, holuri, sufragerii, dormitoare, debarale, etc.). In cazul deteriorarii unei placi, cu ajutorul unei surse de caldura (fier de calcat) placa deteriorata se incalzeste si se poate inlocui extrem de usor si de rapid. Intretinerea acestui tip de pardoseala este usoara si nu necesita detergenti speciali sau atentie deosebita.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura