Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ambigram Srl

Sezonul are 365 de zile
0314 243 047,

Jacuzzi Swim Spas

Telefon:
0314 243 047
 

Detalii produs

Poti inota, poti sa te relaxezi in orice moment sau sa te distrezi impreuna cu familia in orice perioada a anului si toate acestea cu costuri mai mici decat in cazul unei piscine traditionale.

O mini piscina este usor de instalat: fara sapaturi, fara constructori, fara echipamente speciale. Se aseaza pur si simplu in locul destinat si este gata pentru a fi umpluta cu apa.

Datorita eficientei extreme energetice, in general costurile de operare zilnica in conditii de utilizare intensa nu vor depasi 20RON.

Tehnologia de realizare este identica cu cea a celorlalte hot tub-uri Arctic SPAS celebre in intreaga lume, care ofera  eficienta energetica extrema, efort redus de intretinere si tehnica avansata pentru controlul fiecarei optiuni instalate.

Pentru a te mentine in forma, relaxare sau pur si simplu distractie: aceste piscine sunt perfecte pentru grupuri mari de persoane sau utilizare solitara.

Desi le numim bazine de inot, aceste spa-uri intra intr-o categorie speciala pe care o numim all weather – spa-uri pentru orice vreme sau conditii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ambigram Srl
Persoana de contact: Costea George
Adresa: Str. Lt. Ionescu Baican, Nr. 47
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0314 243 047
Fax: 0314 243 047
Sugestii: cada jacuzzi

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi