Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pungi ziplock, set de 1000 buc
34 lei
Brand
Ziplock,toate dimensiunile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pungile Ziplock sunt acele pungi care au in partea de sus sistemul "zip",reprezentat de sine subtiri care se intrepatrund inchizand ermetic continutul pungilor. Inchiderea eficienta impiedica varsarea continutului si ne scuteste de situatii neplacute ,impiedicand in acelasi timp contaminarea continutului cu alte substante nocive sau cu murdarie.

Sunt fabricate din polietilena ,un material de foarte joasa densitate,asigurand o foarte buna rezistenta pentru depozitarea in siguranta a produselor dvs.,fie obiecte de mici dimensiuni sau produse mai voluminoase.

Pungile ziplock reprezinta solutia cea mai buna,economica,sigura,rapida, eficienta pentru ambalarea produselor dvs.

Pungile neimprimate sunt transparente si stralucitoare,permitand evidentierea clara si punerea in valoare a produsuilui ambalat.Sunt excelente si datorita faptului ca sunt reutilizabile,aratand intotdeauna ca noi.

Pungile cu fermoar reprezinta ambalajul cel mai practic pentru: pudre, prafuri, carti, bijuterii, gablonturi obiecte de imbracaminte, bani, produse de unica folosinta, articole de menaj ,pot fi utilizate in farmacii si spitale (medicamente, pulberi), industria cosmetica, papetarie (rechizite de birou, documente, instrumente de scris), industria alimentara si de panificatie, industria textila (accesorii),CD-uri, cablaje, componente electronice si electrotehnice de dimensiuni mici si medii, accesorii electronice pot fi ambalate in pungile cu fermoar fiind protejate de praf si impuritati.
Din Gura in Gura