Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Grouplyn Import Export Srl

Dress Your Product Nice
0735551696,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania Grouplyn Imp-Exp s-a infiintat in 2010 din dorinta de a veni in intampinarea satisfacerii cerintelor producatorilor, furnizandu-le solutii de echipare (ambalare si accesorii) pt orice produs finit scos pe piata romaneasca, apartinand oricarui domeniu de activitate.

Orice producator poate deveni clientul nostru,dar si comerciantii-magazine online, lanturi de retail, firme de distributie etc.

Enumeram mai jos o parte din portofoliul nostru de produse: pungi ziplock, cutii de carton, benzi adezive simple sau personalizate, folie stretch manuala sau automata, banda din polipropilena pentru paletizat, sacose de hartie sau carton, simple sau personalizate, saci confectii, pungi, sacose, saci menajeri din polietilena, folii din polietilena sau polipropilena, folie cu bule etc.

Suntem o echipa devotata clientilor nostri.La noi gasesc flexibilitatea livrrailor atat pentru produsele speciale cat si pentru cele de pe stoc.

Acesta este factorul cheie al abilitatii de a satisface cereri urgente la preturi competitive.

Calitatea produselor noastre inseamna rezistenta, siguranta, inovare continua dar si preturi oneste formate pe regulile pietei.
Produse si servicii:
pungi LDPE, BOPP, HDPE, PP, pungi cu header si eurohole, pungi ziplock, pungi BOPP cu clapeta adeziva, pungi coextruse tip curierat, saci si huse, sacose LDPE, hartie, carton, cutii de carton
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Grouplyn Import Export Srl
Persoana de contact: Linguraru Geanina
Adresa: Sos.Barnova, Nr. 7 A
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0735551696