Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ama Travel International

Bright Business Trips
0212502110,

Despre noi

Trimite mesaj
Agentia Ama Travel este o agentie de turism touroperatoare – licenta de turism nr. 4720, membra A.N.A.T., infiintata in anul 2008.

Agentia este specializata in turismul corporativ/de afaceri si are o experienta relevanta in acest domeniu, reflectata atat prin cifra de afaceri anuala care s-a dublat in fiecare an dar si prin clientii pe care si i-a atras in ultimii ani.

Pe langa partea de turism de afaceri: bilete de avion, cazari, transferuri, rent a car, agentia mai ofera si servicii de organizare de evenimente (turismul de evenimente): conferinte, grupuri, management meetings, traninguri, team-buildinguri in afara si in strainatate

Deasemenea, Ama Travel ofera angajatilor companiilor cu care are incheiate contracte pe partea de servicii turistice corporative un pachet personalizat de facilitati, reduceri, vouchere pt orice vacanta, circuit, oferta de turism individual.

Agentia are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform standardului de calitate SR EN ISO 9001, emis de catre organismul de certificare CertRom iar in anul 2013 a castigat o serie de premii la nivel national.

Pe partea de servicii individuale de turism, agentia este specializata in oferte personalizate „custom made”, in functie de cerintele si solicitarile speciale ale clientilor nostri: sejururi, chartere, circuite, oferte speciale, city breaks, etc, toate adaptate la structura de familie, bugetul, destinatia aleasa, mijloc de transport, hotel, tip de masa, facilitati, etc.
Produse si servicii:
servicii turistice corporative/ de afaceri: bilete avion, cazari, trasferuri in tara si strainatate, servicii turistice individuale: circuite, city break-uri, sejururi, chartere, organizare evenimente
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
5-10
Certificate:
LICENTA TURISM TUROPERATOR, MEMBRU ANAT, ISO 9001, IATA, MANAGEMENT IN TURISM
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ama Travel International
Persoana de contact: Berca Simona
Adresa: Blv. Octavian Goga, Nr.4, Bloc M26, Apt.53
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0212502110
Website: http://www.amatravel.ro