Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Alveco Montaj Srl

Sisteme profesionale garantate
P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145

Parchet triplustratificat Stejar Marzipan Muffin Molti

Model:
Parchet stejar Marzipan-gri maroniu
Telefon:
P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145
 

Detalii produs

Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o nuanta deschisa de gri cenusiu cu tente maronii, cu noduri mici izolate si un model delicat al inelelor, este un produs ecologic, sanatos, non alergic.
Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn periat, acoperit cu 7 straturi protectoare de lac mat (fara substante periculoase in componenta) din etapa de confectie.
Dimensiuni placa: 2200 x 207 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii).
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa finalizarea montajului.
Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit, relacuit), se dezasambleaza necomplicat si se reinstaleaza fara a se crea pagube.
Corect intretinut, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.
Produsul este adecvat pentru pardoseli incalzite avand sistemul de incalzire incorporat, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect elegant, rafinat, sofisticat, antichizat, cu un farmec aparte subliniat de textura expresiva a lemnului, de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei incaperi, denota frumusete, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile iar stratul de lac mat sporeste sentimentul de caldura naturala si confort.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alveco Montaj Srl
Persoana de contact: Nemesu Constantin
Adresa: Sos.Pantelimon, Nr.332
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145
Telefon mobil: Consultanta tehnica: 0724369749
Fax: 0745461792

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi