Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Alveco Montaj Srl

Sisteme profesionale garantate
P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145

Parchet triplustrat Stejar Dartmoor Grande

Parchet stejar - placa 1 strip
Model:
Parchet stejar - placa 1 strip
Out of stock
Telefon:
P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145
 

Detalii produs

Parchet din lemn de stejar 100% natural, in culoare delicata de bej luminos, cu numeroase noduri si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, non alergic, sanatos.
Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este conceput din 3 straturi de lemn periat si tesit, acoperit cu ulei natural alb protector, printr-un sistem complex de uleiere, din stadiul de productie.
Dimensiuni placa: 2200 x 180 x 14 (mm).

Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.
Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.

Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea asamblarii.
Pretabil la refinisari ulterioare (slefuit), se demonteaza facil si se reinstaleaza fara a se crea prejudicii.
De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector. Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani si durata de viata pana la 100 ani.
Produsul este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect rafinat, elegant, nobil, antichizat, cu o textura distincta, tratamentul cu ulei accentueaza frumusetea produsului, exprima naturalete, aminteste de farmecul naturii, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Tesirea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, mareste optic dimensiunea incaperii iar stratul de ulei mentine aspectul proaspat al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului.
Produsul asigura o buna izolare termica si fonica, de asemenea un confort sporit.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alveco Montaj Srl
Persoana de contact: Nemesu Constantin
Adresa: Sos.Pantelimon, Nr.332
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: P.Fizice.: 0732837912 P.Juridice.: 0733963145
Telefon mobil: Consultanta tehnica: 0724369749
Fax: 0745461792

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi