Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet triplustratificat Stejar Coconut Piccolo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Parchet stejar - nuca de cocos
Out Of stock
Descriere
Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o culoare maro deschis a nucii de cocos, cu portiuni decolorate, intr-un joc decorativ de nuante si texturi indraznete, cu noduri izolate mici dispuse aleator, este un produs ecologic, antialergen.
Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn periat, tesit si acoperit, printr-un sistem complex de uleiere, cu ulei natural, inca din stadiul de productie. Dimensiuni placa: 1092 x 130 x 14 (mm).
Este un produs stabil dimensional datorita structurii in cruce (dispunerea perpendiculara) a straturilor, nu se deformeaza in timp, durabil, rezistent la zgarieturi, la influenta factorilor externi (umezeala si variatii ale temperaturii). Uleiul aplicat protejeaza impotriva apei si creeaza o suprafata antistatica.

Montajul (tip flotant sau prin lipire) se executa simplu, rapid, datorita imbinarii moderne prin interblocare (muchiile placilor prezinta sistemul de blocare longitudinala Barclick si sistemul de blocare Barlock 5Gc pe latura scurta), fie deasupra unei podele existente sau oricarui alt tip de suport.
Parchetul poate fi utilizat imediat dupa terminarea fixarii.

Potrivit pentru refinisari ulterioare (slefuit), se dezasambleaza usor si se reinstaleaza fara prejudicii. De cateva ori pe an, se recomanda aplicarea unui ulei revigorant peste parchetul uleiat, ca strat suplimentar protector.
Intretinut corespunzator, are o garantie de 20 ani, durata de viata 50-100 ani.

Produsul este indicat pentru incalzirea prin pardoseala, in spatii rezidentiale, comerciale, publice.
Parchet cu aspect antichizat, sofisticat, decorativ, luminos, cu textura eleganta, culoarea deschisa lumineaza interioarele, astfel incat este potrivit indeosebi spatiilor mici, marindu-le vizual si punand in evidenta piesele de mobilier si accesoriile. Tratamentul cu ulei accentueaza esentele exotice de lemn, aduce frumusete oricarei incaperi, exprima naturalete, confera interioarelor un rafinament aparte, creeaza un efect vizual placut, innobileaza locuinta, iar prelucrarea prin periere a stratului superior subliniaza fibrele lemnului si unicitatea acestuia.
Microbizotarea celor 4 muchii ale placii de lemn evidentiaza conturul elementelor individuale, este in armonie cu caracteristicile stejarului, accentueaza efectul de alungire a pardoselii si mareste optic dimensiunea incaperii.
Produs de calitate superioara, asigura o buna izolare termica si fonica, aduce culoare si intensitate oricarei locuinte, iar stratul de lac mentine aspectul proaspat si frumos al parchetului, punand in relief caracterul natural si caldura lemnului, sporeste sentimentul de confort.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura