Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea teren tenis Roma

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Teren tenis - Roma

Punctele mari decid meciul, fiecare jucator de tenis stie asta. Ei stiu de asemenea importanta caracteristicilor de performanta ale suprafetei de joc. Podeaua sportiva Haro a raspuns cerintelor din ce in ce mai mari in ceea ce priveste cresterea reducerii fortelor, pe o parte, precum si mobilitatea maxima, pe de cealalta parte. Compania din Rosenheim a socat scena tenisului cu o premiera mondiala reala in 2011: podeaua pentru tenis Haro Roma, primul teren de tenis mobil din lume.

Performanta de top fabricata in Germania: podeaua sportiva Haro este una dintre liderii mondiali in pardoseli elasitce sportive. Substructura tehnica pentru podea este fabricata in Germania, iar suprafata sa acrilica poate fi aplicata atat in fabricile Haro, precum si la fata locului. Rezultatul consta intr-un teren de tenis nemaintalnit, cu criterii de performanta de neegalat. Nu e o surpriza faptul ca terenul de tenis Haro Rome este aproape de a deveni un obicei pentru competitiile Cupei Davis, precum si pentru Fed Cup.

Primul teren de tenis portabil din lume si-a facut debutul la evenimentul Nike „Clash of the Champions” din Martie 2011. Superstaruri precum Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova sau Victoria Azarenka au jucat pe acest teren pe arena Universitatii din Oregon. Inclusiv legenda tenisului american John McEnroe si-a facut aparitia surpriza si a testat podeaua revolutionara oferita de Haro Sports.

Timpul inseamna bani. Sase oameni pot monta un teren de 800 mp in mai putin de trei ore. Cu si mai mult personal se poate face chiar mai rapid. Acelasi lucru se aplica desigur si in cazul demontarii. Intr-o singura zi, podeaua poate fi montata si demontata, inclusiv cu jocuri de tenis care au loc intre ele.
O investitie pentru viitor. Calitatea ridicata a terenului, precum si a finisajului acrilic fac sa fie posibile montarea si demontarea podelei pentru tenis Roma iar si iar. Nicio alta podea sportiva portabila de pe piata nu ofera aceeasi combinatie de performanta ridicata si logistica impecabila.

Terenuri Haro pe structura din lemn:
-Finala WTA din Singapore: 2014-2018
-Cupa Federatiei din Budapesta, Ungaria: 2014-2015
-Evenimentul Lindt din Jungfraujoch, Suedia: 2014
-Cupa Davis Elvetia - Italia, Elvetia: 2014
-Expozitia B. Taroczy din Budapesta, Ungaria: 2014
-Cupa Davis Germania - Spania, Germania: 2014
-Cupa Davis Polonia - Croatia, Polonia: 2014
-Cupa Davis Elvetia - Kazakhstan, Elvetia:  2014
-Seriile Powershares, SUA: 2014
-Cupa Davis Germania - Brazilia, Germania: 2013-2014
-Cupa Davis Elvetia - Ecuador, Elvetia: 2013
-Cupa Davis Ungaria - Luxemburg, Ungaria: 2013
-Seriile ATP Challenger, Salzburg, Austria: 2013
-Mayer vs Petschner, Bayreuth, Germania: 2012
-Tennishalle TC Blau, Dresden, Germania: 2012.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura