Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Montreal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Montreal

Podeaua sau pardoseala sport Montreal este solutia perfecta atunci cand timpul de executie este unul strans. Modulele preasamblate fac ca aceasta podea sportiva sa fie instalata rapid si usor. Modulele sunt pur si simplu insurubate una de cealalalt la fata locului. Majoritatea lucrarii de asamblare este deja facuta in fabrica Haro. Podeaua Montreal consta dintr-o spuma compozita pe bazata pe poliuretan si din panouri de oscilare preasamblate din fabrica. Invelisul sintetic este mai apoi lipit de aceste panouri. Inaltimea sa mica de contructie face ca podeaua Montreal sa fie alegerea ideala pentru renovari si reparatii.

Absorbtia socului este un element esential si o caracteristica principala a podelei Montreal. Podeaua absoarbe socul la impactul cu solul, astfel impiedica accidentarea sportivului. Caracteristica extrem de importanta si in ceea ce priveste ingrijirea ligamentelor atletului, pentru ca nu provoaca leziuni dupa practicarea indelungata a oricarui tip de sport de performanta.

Podeaua se recomanda pentru orice tip de arena sportiva, precum si pentru  diverse sali sportive, pentru cluburi sportive, sali de gimnastica, etc.

Curatarea podelei Montreal se realizeaza in conditii economice. Cu o ingrijire corespunzatoare si o utilizare in conditii obisnuite, podeaua necesita refinisare dupa 10 pana la 15 ani de utilizare. Facand o comparatie a costurilor de intretinere cu podelele din lemn masiv, ajungem usor la concluzia ca pe durata de viata a podelei Montreal, costurile sunt semnificativ reduse.

Constructia podelei o face sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional, in comparatie cu podelele din lemn masiv, prin urmare dilatarea si constractarea vor fi si ele reduse de pana la 7 ori.

Componenta sistem podea:
-strat elastic special
-benzi de distantiere/suport montate de-a lungul perimetrului podelei
-pelicula PE
-panouri modulare Haro de oscilare cu model de explorare, dimensiuni 1250 x 2500 mm
-invelis superior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura