Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Atena

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Atena - castigul nu este totul, dar totusi nu vrei sa pierzi

Un adevarat campion olimpic, podeaua sau pardoseala sportiva Atena cu invelisul elastic taraflex Sport M de la Gerflor, a fost folosita cu succes in sala principala de competitie „Faliro- Casa Handbalului” de la Jocurile Olimpice din Atena, in 2004.
Stratul special elastic, facut din spuma compozita poliuretanica, asigura o durabilitate excelenta. Panoul in doua straturi de distribuire a greutatii este montat peste stratul elastic. Invelisul sintetic este lipit direct pe panoul elastic. Podeaua este comaptibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala.

Podeaua Atena este special conceputa in asa fel incat sa reduca zgomotul produs in timpul diverselor activitati ce au loc, inclusiv pentru zgomotul produs in urma impactului mingiei cu podeaua. Suprafata elastica asigura confortul atletului, precum si o siguranta sporita, cu risc minim de accidentare.

Podeaua Atenta este o podea profesionista ce tine cont de conditiile necesare desfasurarii diverselor activitati ce vor avea loc in sala de sport. Ideala pentru utilizare in arene sportive unde se practica diverse sporturi, precum badminton, basket, handbal, etc sau pentru sali de fitness. Podea rezistenta la zgarieturi ce impiedica alunecarea atletului, cu un aspect uniform datorita sistemului de intrepatrundere si blocare, iar imbinarile sunt slab vizibile.

Componenta sistem podea:
-strat elastic special
-modul de distribuire a greutatii
-strat superior, invelis sintetic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura