Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Roma 20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Roma 20 - fundatia ideala pentru o cariera de lunga durata

Roma 20 - atletii, investitorii precum si operatorii arenelor sportive din intreaga lume asociaza podeaua sau pardoseala sport Haro Roma 20 cu caracteristici excelente de performanta si durabilitate. Roma 20 este unica podea sportiva portabila de acest gen si a fost oficial aprobata de catre FIBA si este in concordanta cu standardul DIN V 18032-2, standarde din Aprilie 2001. Roma 20 diminueaza impactul cu corpul atletului si previne accidentarile. Jucatorii au afirmat ca podeaua adauga ani de joc carierelor acestora. Ultimul, dar nu cel din urma, podeaua intensifica puterea in picioarele jucatorilor, iar reculul excelent al mingiei accelereaza nivelul de joc.

Modulele podelei sunt blocate fortat, iar atunci cand un modul este apasat de greutate, modulele invecinate se misca impreuna cu acesta (cf. DIN V 18032-2, standarde de control al deformarii, Aprilie 2001), precum o podea permanent instalata. Acest lucru este obtinut prin intermediul sistemului patentat de intrepatrundere si blocare. Sistemele conventionale de blocare prezinta diferente in inaltime, precum si spatiu intre modulele individuale, prezentand riscul impiedicarii.

Datorita imbinarii perfecte, cu urme greu vizibile si la acelasi nivel, podeaua Roma 20 este utilizata de asemenea pentru volei, fara ingrijorarea ca jucatorii se pot accidenta intre ei atunci cand lovesc mingiile. Podeaua accelereaza jocul si usureaza montarea, astfel incat multe asociatii sportive importante, cluburi profesionale si operatori ai arenelor sportive au ales Roma 20, datorita multiplelor avantaje. Modulele podelei portabile cantaresc mai putin de 35 de kg si garanteaza ridicarea fara efort. Constructia din placaj din mesteacan nordic, precum si stratul superior din lemn solid fac ca modulele sa fie extrem de durabile si stabile dimensional. Podeaua se monteaza rapid si usor, precum si de demontat in aceleasi conditii. Un video time-lapse demonstreaza ca podeaua Roma 20 impreuna cu portile portabile de basket pot fi montate cu usurinta de 6 oameni in doar 2 ore si jumatate.

Modulele sunt montate peste covoare poliuretanice laminate din spuma compozita. Sistemul patentat de intrepatrundere si blocare asigura o potrivire fixa a modulelor adiacente. Este suficienta o singura unelta pentru montare si demontare. Testele de performanta efectuate impreuna cu Universitatea de Stiinte

Aplicate din Rosenheim, Germania, arata ca podeaua isi mentine aceleasi proprietati elastice chiar si dupa o serie de teste severe de anduranta, precum si faptul ca proprietatile tehnice ale covorului elastic raman neschimbate pe toata durata de viata a acestuia. Spre deosebire de podelele din lemn masiv, podeaua Roma 20 poate fi montata complet fara goluri. Constructia din placaj laminat incrucisat face ca aceasta sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional decat lemnul masiv. Constructia inginereasca dispusa pe mai multe straturi ofera proprietati tehnologice de neegalat de catre podelele obisnuite. In plus, podeaua Roma 20 ocupa aproximativ o treime din spatiul necesar pentru depozitarea podelelor portabile din lemn masiv obisnuite.

Utilizand cutiile speciale de depozitare, un teren de basket poate fi depozitat pe o suprafata mai mica de 15 mp. Podeaua Roma 20 -  cu siguranta un castigator pentru arenele cu intrebuintari multiple, precum si pentru arenele sportive profesionale. Podea portabila cu dimensiune conform standardelor si regulilor FIBA. Sistemul de intrepatrundere si blocare nu doar ca uneste modulele adiacente, dar totodata asigura si o fixare foarte stransa, cu imbinari abia vizibile folosind clama cu arc, ce asigura o montare rapida si simpla. In cutia de depozitare incap aproximativ 45 de module, ce le protejeaza. Dimensiunile cutiei: 1.19 m x 2.27 m.

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura