Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Podea sportiva Stockholm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pardoseala sport
Out Of stock
Descriere
Podea sportiva Stockholm

Pardoseala sport Stockholm este o alternativa rentabila in ceea ce priveste costul, in ceea ce priveste sistemul de grinzi duble de oscilatie. Sistemul consta intr-o bagheta elastica preasamblata din fabrica, un modul contra-podea si podeaua sportiva din lemn solid. Poate fi montata direct pe beton neslefuit.

Inegalitatile minore din stratul de sub podea pot fi nivelate prin aplicarea de material nivelant sub suporturile grinzililor de oscilatie, asftfel fixandu-le pe pozitie. Economie de bani, tinand  cont de faptul ca nu e necesara aplicarea sapelor de egalizare. Compatibila perfect cu sitemele de incalzire prin pardoseala.

Stratul actual de uzura al podelei sportive reprezinta defapt finisajul suprafetei. Sub finisajul Haro, podeaua Stockholm asigura acelasi strat de uzura precum podelele obisnuite din lemn masiv. Sub stratul superior, Haro utilizeaza 100% lemn de mesteacan nordic, astfel capatand o stabilitate dimensionala ideala, precum si o elasticitate crescuta. Totodata, mediul inconjurator este protejat, prin utilizarea cu pana la 65% mai putin lemn masiv. Cu ingrijire si utilizare corespunzatoare, podeaua Haro va avea nevoie de refinisare dupa 10, poate chiar 15 ani. O comparatie a costurilor totale de-a lungul duratei de viata arata avantaje marite pentru sistemul de podea Stockholm, comparativ cu pardoselile din lemn masiv, asta datorita costurilor sale mici de intretinere.

Stratul suport pe care se monteaza podeaua trebuie sa fie curat. Montarea podelei finisate trebuie sa se faca fara spatii de expansiune intre panouri, astfel oferind un aspect fin. De asemenea, nu trebuie lasate rosturi de spatii de dilatare intre lamele. Podeaua din lemn solid se capseaza de panourile contra-podea.

Spatiile de dilatare dintre podeaua din lemn tare si perete nu trebuie sa depaseasca 15 mm.

Podeaua este slefuita si finisata din fabrica utilizand finisajul Permadur, ce consta in aplicarea consistenta si elimina praful de la fata locului sau alte contaminari. Finisajul si slefuitul dupa montare nu mai sunt necesare.

Componenta sistem podea:
-tampoane anti-soc
-bagheta elastica
-pelicula PE
-modul contra-podea
-strat superior pardoseala sportiva Haro din lemn solid (grosime finisaj:3.6 mm).
Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura