Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instrumente de masurat umiditate, rezistenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Instrumente
Out Of stock
Descriere
Instrumente de masurat

1) Indicator de umezeala a sapelor W-ES este un instrument manual profesional pentru masurarea rapida si neinvaziva a continutului de umiditate in zonele de suprafata cele mai de sus, de pana la 4cm. Afisaj in timp real a valorilor masurate pe un display usor de citit. Potrivit pentru verificari preliminare pentru a determina nivelul de uscare al materialelor pentru masuratorile CM. Functii minim, maxim si mentinere (hold) pentru a evalua valorile masuratorilor direct. Limita personalizata a alarmei, inclusiv semnal acustic.

2) Indicator de umiditate a materialului W-MM este un instrument manual pentru a masura cantitatea precisa de umiditate a lemnului sau a altor materiale, pe baza metodei rezistentei. Masoara umezeala in lemn sau in alte materiale cu un singur element. Auto-ajustare, utilizabil cu o singura mana. Selectie din sute de tipuri diferite de lemn. Numeroase curburi de materiale validate cu numere de material. Inclus index de 170 de pagini cu tipuri de lemn. Functie speciala pentru compensare in timp real al temperaturii materialului masurat. Valoarea curenta a masuratorii poate fi salvata prin functia hold. Accesorii: varfuri inlocuibile.

3) Instrument Wolff CCM, set complet cu toate intrumentele necesare pentru a masura continutul de umezeala. Setul include o cutie de metal pentru transport. Setul complet este format din: flacon de presiune, etalon de presiune, cantar cu arc, cantar, ciocan Lump de 1 kg, dalta neteda, vas utilizat pentru zdrobiri, bile, 20 flacoane cu carbid, o fiola test si cutie de metal de transport.

4) CCM Set ECO dig
Setul include: ciocan Lump de 1 kg, dalta neteda pentru prelevat probe, lingura pentru probe, perie scurta de curatat, cantar digital pentru probe ce cantareste pana la 200g, set de bile cu 4 bile de otel, bol pentru macinat pentru probe poroase (optional 20 se saci de plastic), 2 pahare cu capac, set diverse, fiole de calibrare, greutate de calibrare 100g, set 25 fiole cu carbid, sticla de presiune standard calibrata cu termometru de suprafata (precum directiva pentru echipamente de presiune 97/23/EC), bara de cantarire pentru cantar de precizie cu arc, manometru ECO ce masoara pana la 1.6 bari cu capac, cutie din plastic cu pereti dubli cu incrustatie.

Accesorii disponibile:
-fiole cu carbid 25 buc sau 100 de buc la set
-etalon de presiune CM
-etalon digital de presiune CM
-fiole de test 10 buc
-inele de etansare (3 mici si 3 mari)
-set de bile, 4 buc
-bol pentru macinat
-cantar digital
-cantar cu arc

5) Instrument de masurat rezistenta la forfecare PressoMess, instrument special de masurat pentru evaluatori si recenzori din industria de pardoseli. Utilizat pentru masurarea rezistentei la forfecare a substraturilor, precum sape, compusi sau materiale din lemn. Rezistenta la forfecare este masurata cu un senzor hidraulic si poate fi citita pe afisaj. Instrument verificat de catre Insistutul de testare materiale din cadrul Universitatii din Stuttgart (MPA Stuttgart, Institutul Otto Grad FMPA). Incarcare maxima de testare: 5 kN.

Setul include:
-aparat de masurare PressoMess
-model de distanta
-spatula utilizata manual
-amestec adeziv
-20 de perechi de bucati de lemn
-cutie de transport

Accesorii disponibile pentru comanda:
-blocuri de suport, 100 de buc
-blocuri de testare, 100 de buc
-amestec adeziv.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura