Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Accesorii masini decopertat Wolff

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Accesorii
Out Of stock
Descriere
Accesorii masini decopertat Wolff

1) Lame de rezerva pentru Vario Stripper Silent:
-lama dimensiune 250x60x0.7 mm
-lama dimensiune 250x60x1.0 mm
pentru pardoseli din linoleum, PVC sau cauciuc
-lama dimensiune 250x60x1.5 mm

2) Lame zimtate pentru Vario-Stripper Silent, pentru decopertarea pardoselilor cu suport pe baza de lana sau pasla. Lamele zimtate taie perfect fibrele. Lamele sunt fabricate din banda de otel elastica intarita, special acoperita, de inalta calitate cu ascutire controlata CNC. Dimensiune lama: 250x60x1.0 mm.

3) Lama speciala in forma de „U” de 250 mm, pentru Vario-Stripper Silent, utilizata pentru taierea si decopertarea simultana a pardoselilor din PVC sau linoleum, unghiulara pe una din parti.
Lame disponibile:
-cu taiere in partea superioara
-cu taiere in partea inferioara.

4) Lame de rezerva pentru Cayman, Duro- si Eco-Stripper
-pentru pardoseli textile si mocheta: dimensiune 210x60x0.7 mm
-pentru pardoseli din linoleum sau PVC: dimensiune 210x60x1.0 mm
-pentru pardoseli din linoleum, PVC si cauciuc: dimensiune 210x60x1.5 mm

5) Lame zimtate pentru Duro-, Eco- si Cayman-Stripper, pentru inlaturarea pardoselilor cu suport pe baza de lana sau pasla. Lamele zimtate taie perfect fibrele. Lamele sunt fabricate din banda de otel elastica special acoperita, intarita si de inalta calitate, cu ascutire controlata CNC. Dimensiune lama: 210x60x1 mm.

6) Clema cu maner pentru prindere ferma mocheta: un ajutor de nadejde  in decopertarile pardoselilor lipite. Extrem de solida, fabricata din aluminiu de inalta calitate. Constructia egonomica protejeaza mana si degetele. Testata la o forta de tragere de 200 kp.

7) Racleta pentru pardoseli cu constructie solida, cu latimea de 300 mm si inaltimea manerului de 135 cm. Disponibila, la comanda, lama de schimb.

8) Racleta de mana Wolff, precum si lame de schimb disponibile la comanda, cu o latime de lucru de 10 cm. Setul vine cu 5 lame de rezerva.

9) Racleta de mana profesionala Wolff, precum si lame drepte disponibile la comanda, cu o latime de lucru de 52 mm.Setul nu contine lame de rezerva, se achizitioneaza separat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura