Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Chit de lemn pe baza de alcool All Kitt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Chit de lemn pe baza de alcool
Out Of stock
Descriere
Utilizare: chit de rosturi pentru lemn pe baza de alcool, ce evita orice contractare a lemnului precum si orice penetrare a umezelii in rosturi. Se utilizeaza pentru pardoseli din lemn slefuite, precum si pentru pardoseli prefinisate din lemn stratificat slefuit in detaliu. Emite un miros mai discret, comparativ cu chiturile de rosturi ce contin o cantitate ridicata de solventi. Se usuca repede si este foarte usor de aplicat.

Contine solventi, prin urmare emite mirosuri mai putin placute, ca urmare a evaporarii solventilor, in timpul aplicarii. Chit de umplere a rosturilor pe baza de alcool, cu proprietati ce impiedica inconvoierea, nepermitand rosturilor sa se indoaie. De asemenea, nu permite trecerea umiditatii in rosturi. Gata de folosit, se aplica usor (nu se aplica folosind trafaletul).Uscare rapida. Accentueaza culoarea. Potrivit pentru toate tipurile de lemn. Se aplica de profesionisti.

Consum: aproximativ 80-120 ml/mp
Culoare: transparent
Ambalare: recipient 5 litri
Gata pentru slefuire: dupa aproximativ 20 de minute
Informatii suplimentare: AllKitt contine aproximativ 90% solventi. Produsele pe baza de solventi utilizate pentru sigilarea suprafetelor din lemn incep sa fie restrictionate, prin urmare recomandam utilizarea produselor Pallmann pe baza de apa.

Grupa produs chimic: Giscode G2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura