Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lac ignifug trafic intens pentru parchet Pall-X 98 Gold A/B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lac ignifug pentru trafic intens
Out Of stock
Descriere
Utilizare: fluiditatea excelenta, capacitatea de umplere si proprietatile de nivelare garanteaza o aplicare usoara si asigura o suprafata perfecta si usor de curatat. Lacul se utilizeaza pentru pardoseli de lemn expuse unui trafic foarte intens, precum scoli, primarii, sali de concert, aeroporturi, etc. Compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Lac bicomponent non alergic utilizabil intr-un sistem de aplicare demn de situatiile solicitante.

Proprietati bune de nivelare precum si de aplicare si intindere. Capacitate excelenta de umplere. Este usor de aplicat si se usuca foarte repede. Rezistent la grade inalte de agresiuni chimice si abraziune. Emana un miros discret, iar cantitatea de solventi este de sub 5%. Rezistenta sporita la alunecare (R9). Produs rezistent la foc (Cfl-S1). Pentru obtinerea produsului final, se amesteca cele doua parti componente in raport 10:1. Lac pentru parchetari profesionisti si unii amatori.

Consum: pentru nuantele semi-lucios si mat, 100-120 ml/mp iar pentru varianta lucioasa: 120-140 ml/mp
Culoare: mat neutru
Ambalare: recipient 5 litri compus A si 0.5 litri compus B
Gata pentru slefuire: dupa aproximativ 4-5 ore
Gata pentru aplicare straturi suplimentare: dupa 4-5 ore
Rezistenta finala: dupa aproximativ 10 zile
Informatii suplimentare: daca se lasa la uscat pentru mai mult de o zi, intreaga suprafata trebuie slefuita (granulatie 100-120). Permiteti suprafetelor proaspat lacuite o perioada de 10 zile pentru acoperirea cu mochete sau alte tipuri de pardoseala, sau pentru a incarca suprafata cu obiecte grele).

Grupa produs chimic: Giscode W2/DD+
Certificate: EMICODE EC 1 R PLUS: emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura