Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lac trafic extrem cu aplicatii diversificate Pall-X Extreme

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lac trafic extrem,aplicatii diverse
Out Of stock
Descriere
Utilizare: lac bicomponent  non alergic, pe baza de apa pentru parchet si pardoseli din lemn, pentru utilizari flexibile, se poate aplica cu sau fara adaos de intaritor, pe toate tipurile de esenta de lemn. Cu noua tehnologie Pallmann Variotec, ofera o gama si mai larga de utilizari posibile.

In varianta bicomponenta (impreuna cu intaritorul- componentul B), poate fi utilizat pentru zone cu trafic foarte intens, precum magazine, restaurante sau scoli, fara nicio problema ulterioara. Pentru zonele cu trafic normal, se poate utiliza fara intaritor. Pall-X Extrem se utilizeaza pentru parchet si pardoseli slefuite din lemn, in zone cu trafic intens (scoli, cladiri de birouri, etc) si este compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala.

Foarte flexibil si cu proprietati ridicate de umplere, prezinta o fluiditate mare si o capacitate de nivelare sporita.  Rezistenta mare la abraziune, precum si temperaturi ridicate sau uzura chimica intensa. Elastic si foarte rezistent in cazul potentialelor urme cauzate de lovituri sau ardere, este recomandat in zone cu activitati sportive. Usor de curatat. Emana un miros discret, specific produselor pe baza de apa si contine o cantitate redusa de solventi.

Ca si lac bicomponent, se amesteca cele doua parti componente in raport 10:1 si se poate aplica peste alte tipuri de pardoseli:pluta, pvc,linoleum, mozaic din piatra slefuit, etc. Lac parchet si pardoseli extrem de apreciat de aplicatori profesionisti. Disponibil in doua variante finale, cu finisaj semi-lucios sau mat.

Consum: aproximativ 100-120 ml/mp
Culoare: transparent
Ambalare: recipient 5 litri component A si recipient 0.5 litri component B
Timp de lucru (bicomponent): aproximativ 4 ore
Gata pentru slefuit: dupa aproximativ 4 ore
Gata pentru adaugat straturi ulterioare: dupa aproximativ 4 ore
Rezistenta finala: 8-10 zile precum lac monocomponent si aproximativ 4 zile precum lac bicomponent.

Informatii suplimentare: dupa aplicarea stratului final, in zone cu uzura moderata, suprafata devine pietonabila dupa ce s-a lasat la uscat peste noapte, in conditii climatice normale. Pentru tipuri de lemn exotic, se recomanda obtinerea avizului tehnic.

Grupa produs chimic: Giscode W3/DD+
Trimite mesaj
Din Gura in Gura