Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Liant bicomponent promotor de aderenta Pall-X 350 A/B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bicomponent promotor de aderenta
Out Of stock
Descriere
Utilizare: transforma vechiul in nou! Cu amorsa bicomponenta Pall-X 350, ecologica, toate tipurile de constructie de pardoseli existente din lemn pot fi resigilate fara a fi nevoie sa se recurga la procesul de slefuire distructiv si costisitor al intregii pardoseli.

Liantul Pall-X 350 reprezinta solutia curata, usoara si economica pentru a reimprospata pardoselile din lemn, impreuna cu Pall-X 96 sau Pall-X 98 Gold, spre exemplu. Se utilizeaza pentru tratarea suprafetelor  pardoselilor din lemn stratificat, finisate anterior cu ulei rezistent uv sau lacuite anterior, pentru pardoseli din lemn pe care s-au aplicat produse din gama Magic oil 2K sau pentru pardoseli din lemn tratate cu produse din gama Pall-X.

Perfect compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Usor de folosit si aplicat, cu uscare rapida. Se poate aplica folosind rola sau o spatula. Produsul final de aplicare se obtine prin amestecul celor doua parti componente, in raport 3:1. Proprietati excelente de lipire pe o gama larga de suprafete. Amorsa bicomponenta poliuretanica ce asigura imbinarea optima intre stratul existent si un strat nou de acoperire. Doar pentru profesionisti si unii amatori.

Consum: aproximativ 10-20 ml/mp
Ambalare: recipient 0.75 l component A si 0.25 l component B
Timp de intarire: aproximativ 30 de minute
Pietonabil: dupa aproximativ 45 de minute
Gata pentru strat nou de acoperire: dupa aproximativ 60 de minute si nu mai tarziu de 4 ore
Informatii suplimentare: se recomanda efectuarea unul aplicari pe proba pe o suprafata redusa, pentru a vedea rezultatul final.

Grupa produs chimic: Giscode W3/DD+
Produs finalist al festivitatii de premiere organizate de revista digitala „Tomorrow’s Cleaning”
Trimite mesaj
Din Gura in Gura