Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grund pentru suprafete intens absorbante Pall-X 325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Grund pentru suprafete intens absor
Out Of stock
Descriere
Utilizare: amorsa/grund ecologic nonalergic pentru aplicari cu spatula sau trafaletul, utilizata in cazul pardoselilor din lemn cu suprafete intens absorbante. Amorsa asigura un aspect uniform si luminos si micsoreaza riscul imbinarii marginilor. Pretabil pentru tipuri de lemn cu suprafete foarte absorbante, precum este fagul.

Pall-X 325 poate fi utilizat precum parte componenta a unui sistem rapid de finisare, datorita timpului sau redus de uscare (de exemplu, in aceeasi zi se pot slefui, chitui, grundui si lacui aproximativ 30-50 mp de pardoseala). Se utilizeaza pentru tratarea pardoselilor slefuite din lemn sau pentru dusumea din lemn stratificat intens slefuite si prefinisate.

Compatibil cu incalzirea prin pardoseala. Finisare fara urme, cu aspect optic atragator. Usor de aplicat, prezinta o fluiditate ridicata. Proprietati bune de nivelare. Minimalizeaza imbinarile laterale. Usor de aplicat de parchetari profesionisti sau amatori.

Consum: aproximativ 60-120 ml/mp
Culoare: umed-alb, iar la uscare devine transparent
Ambalare: recipient 5 litri
Timp: aproximativ 1-2 ore, temperaturile scazute pot lungi timpul de uscare.
Informatii suplimentare: grund monocomponent ce izoleaza pardoseli brute sau colorate, adauga un strat suplimentar de protectie dusumelei. Pall-X 325 este ideal pentru obtinerea unui aspect curat si luminos (parchetarii profesionisti i-l adora).

Grupa produs chimic: Giscode W2+
Certificate: Blue Angel: certificat produs eco, emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura