Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grund eco parchet si pardoseli din lemn Pall-X Zero Base

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Grund pt parchet,pardoseli din lemn
Out Of stock
Descriere
Utilizare: amorsa monocomponenta ecologica non alergica, fara solventi, utilizata pentru parchet si pardoseli din lemn slefuite sau elemente interioare de constructie din lemn. Se utilizeaza pentru tratarea suprafetelor slefuite ale pardoselilor din lemn sau pentru parchet. Gata pregatita, cu putere mare de umplere, se poate aplica folosind trafaletul sau spaclul special din inox, perfect compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Comparativ cu produsele alternative pe baza de solventi, are un timp de uscare relativ mai mare. Ofera un aspect luminos si stabil. Se poate utiliza pe diferitele tipuri de lemn, precum stejar, fag, artar, frasin, etc., daca nu se doreste intensificarea tonului lemnului. Parchetarii profesionisti cunosc micile detalii care fac diferenta.

Consum: aproximativ 100-120 ml/mp pentru aplicarea cu trafaletul (este necesar un singur strat) si 60 ml/mp pentru aplicarea cu spaclul (sunt necesare 2 straturi).
Culoare: alb mat
Ambalare: recipient 5 litri
Complet uscat: dupa 120 de minute in cazul aplicarii cu trafaletul si 60 de minute/strat in cazul aplicarii cu spaclul.
Informatii suplimentare: se recomanda aplicarea grundului in conditii climatice standard (temperatura intre 18 si 35 grade Celsius, iar umiditatea relativa cuprinsa intre 35% si 65%). In cazul tipurilor de lemn exotic (ex: palisandru, wenge) se recomanda efectuarea unei aplicari de proba.

Grupa produs chimic: Giscode W1
Certificate: EMICODE EC 1 R PLUS: emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura