Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set unelte pentru montare pardoseli Design collection

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Set unelte pentru montare pardoseli
Out Of stock
Descriere
Set de unelte pentru instalarea solida, puternica si usoara a acoperitoarelor de pardoseala. Setul include cutter pentru margini Linocut, FasTrimmer pentru taierea marginilor fasiilor, Compresor de presiune Duo si o foarfeca cu imbinare cu unghi ascutit pentru acoperitoare de pardoseala de inalta calitate. Uneltele au o constructie solida si permit ca lucrarea sa fie facuta in siguranta si confortabil.

Linocut taie perfect imbinarile acoperitoarelor de pardoseala elastice, sau ale mochetelor needle punch. Taie partea superioasa a marginii, folosindu-se de cea inferioara. Se pot taia linii drepte de la un perete la celalalt, fara a fi nevoie de unelte suplimentare. Linocut lucreaza direct pe patul de adeziv. Cu doua lame, se poate taia in ambele directii, iar grosimea imbinarii poate fi ajustata. FasTrimmer permite taierea rapida si in siguranta a fibrelor ramase in urma taierii acoperitoarelor de pardoseala.

Duo garanteaza presarea ferma a imbinarilor, deoarece, in caz ca este necesar, se poate transmite intreaga greutate a celui care il foloseste, datorita formei sale ergonomice. Foarfeca este un dispozitiv ideal pentru o taietura fina, usor de obtinut pentru colturile mici ale acoperitoarelor de pardoseala, cum ar fi imbinarile din jurul usilor.

Setul reprezinta colectia ideala de unelte pentru montarea iscusita si rapida a acoperitoarelor de pardoseala textile si elastice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura