Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Izolatie acustica pentru pardoseli Uzin Multimoll Softsonic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Izolatie pentru pardoseli
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: foi de izolatie acustica ce elibereaza tensiunea pardoselilor din lemn solid, din lemn stratificat sau parchet laminat, pentru montare aderenta sub pardoseli imbinate prefinisate din lemn solid sau pentru montari sub parchet laminat sau pardoseli din lemn prefinisat dispus precum o pardoseala flotanta.

Potrivite pentru montare pe substraturi din beton, orice tip de sapa ce corespunde standardelor, sape pe baza de rasini reactive, sape din asfalt turnat, sectiuni de sapa prefinisata, sape cu risc de crapare, placi de parchet, placi de PAL, pardoseli vechi din piatra sau ceramica, etc.

Utilizabile pentru uz domestic sau comercial, in constructii noi, sau in proiecte de renovari si refacaceri, pe substraturi cu izolare acustica redusa. Foile sunt facute dintr-un material special felxibil, izolator acustic, strat central consolidat prin lipirea pe ambele parti a unor straturi din material de lana.

Compenseaza orice forta de tragere sau forfecare aparuta intre substrat si pardoseala de lemn. Imbina crapaturile. In montarile pardoselilor din lemn, reduce zgomotul.

Utilizare: interior
Ambalare: 16 placi a cate 75 x 30 cm (un set acopera 6m2) cu grosimea de 3mm
Culoare: alb
Indicatii suplimentare: stratul de sub podeau trebuie sa fie nivelat suficient, fara craapturi, uscat si fara urme de materiale care ar putea impiedica adeziunea. Sapele din ciment sau sulfat de calciu trebuie slefuite si aspirate.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura