Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv ecologic rapid Uzin MK 85 Turbo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Adeziv ecologic rapid
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: adeziv rapid pentru pardoseli de lemn, intens elastic si cu un continut redus de apa, pentru pardoseli cu umiditati ridicate. Lipire solida, nu permite umflarea pardoselei. Se utilizeaza pe amorse nivelate, neabsorbante, in zone rezidentiale si comerciale.

Nu contine solventi. Pretabil pentru pardoseli mozaic din lemn (masiv 8mm), parchet lamelar, pardoseli dublustratificate,etc aplicabil pe sape de ciment, sape de sulfat de calciu, beton, placi de PAL bine ancorate, sau de OSB, compusi de egalizare, etc. Adeziv in dispersie cu rizuri puternice, rezistent in timp, cu aplicare rapida.

Pentru montarea tipurilor de lemn rezistente la umezeala, in special pe amorse dense precum UZIN PE 460. Uscare rapida, nu contine solventi, emisii reduse. Poate fi utilizat pe substraturi sau amorse neabsorbante.

Utilizare: interior
Consum: 1000-1200 g/m2
Ambalare: galeata 18 kg
tub 310 ml
Culoare: maro roscat
Adecvat pentru trafic: dupa 24 de ore
Finisare: posibila dupa 24 de ore

Indicatii suplimentare: grosimea stratului de egalizare pentru lucrarile de nivelare trebuie sa fie de minim 2mm. Buna uscare a compusilor de egalizare trebuie verificata pe substraturile nivelate. Substratul trebuie sa fie egalizat, solid, uscat, fara crapaturi, curat si fara urme de materiale care ar putea impiedica adeziunea. Sapele de ciment si de sulfat de calciu trebuie slefuite si aspirate bine.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Blue Angel: certificat produs eco, emisii reduse
Adeziv dur in concordanta cu ISO 17 178
Trimite mesaj
Din Gura in Gura