Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amorsa bicomponenta izolanta epoxidica Uzin PE 460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amorsa bicomponenta epoxidica
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: amorsa de lipire in renovari sau constructii noi, amorsa bicomponenta, se comporta precum o bariera de baza impotriva umezelii reziduale, pentru suprafete umede si fragile, permite instalare rapida pe suprafete de ciment, resturi de ceramica, sape de ipsos, o bariera impotriva umezelii de pana la 5%CM, pentru compusii minerali de nivelare si mortare, fara solventi. Inainte de turnarea sapelor autonivelante se foloseste in sistem UZIN PE 460 + nisip quart 0.8

Utilizare: interior si exterior
Consum: 200- 600 g/m2
Ambalare: 0.75 kg
5 kg
10 kg
Culoare: maroniu
Timpul de uscare adecvat traficului pietonabil depinde de temperatura incaperii: 5 ore pentru temperaturi de 30C, 8 ore pentru 20C si 21 de ore pentru 10C. In plus, adaugand acceleratorul epoxidic UZIN, timpul de uscare scade, in functie de cantitatea adaugata (spre exemplu, adaugand 2%, se pot aplica doua straturi intr-o singura zi).
Rezistenta finala: dupa 3-5 zile
Indicatii suplimentare: nivelul de beton sub podea trebuie sa fie vechi de minim 3 zile si vizibil uscat inainte de aplicarea amorsei, iar pentru o fixare mecanica solida, trebuie verificat inainte ca suprafata sa fie curata. Se recomanda aplicarea pe substraturi absorbante si foarte poroase.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
LEED: certificat emisii reduse de compusi organici volatili
Declaratie de mediu pentru produs EPD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura