Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amorsa rapida monocomponenta Uzin PE 414 Turbo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amorsa rapida
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: amorsa monocomponenta poliuretanica rapida, cu rol de promotor de aderenta pentru pardoseli de lemn precum si cu rol de bariera de praf, promotor de aderenta sau bariera de vapori pentru acoperirea pardoselilor de ciment, fara amestecare, rapida, cu o mare putere de acoperire, pentru sape bazate de sulfat de calciu sau ciment, ca o bariera de vapori pentru umezeala> 4% CM, ca amorsa de intarire pentru substraturile fragile crapate sau poroase.

Se foloseste pentru consolidarea si sigilarea suprafetelor suport atat absorbante, dar si neasborbante. Amorsa rapida pentru lipirea parchetului pe sape de ciment, beton, etc. Actioneaza precum amorsa bariera de vapori aplicabila in 2 straturi pe suporturi ce rezista la umiditate. Se utilizeaza precum amorsa inaintea egalizarii cu sape autonivelante.Compatibila cu incalzirea prin pardoseala. Poate fi folosit inclusiv in incaperile unde exista mobilier cu roti. Intarire foarte rapida, se aplica cu spatula sau rola. Emisii reduse. Inainte de turnarea sapelor autonivelante se recomanta folosirea de sistem UZIN PE 414 + nisip quart 0.8 sau UZIN PE 414 + UZIN PE 280

Utilizare: interior
Consum: 80-150 g/ m2/ strat
Ambalare: 6 kg
12 kg
Culoare: maro

Timp de uscare:
1. inaintea montarii pardoselilor de lemn cu adezivi UZIN poliuretanici sau silanici, timp necesar: 2 ore
2. inaintea lipiii directe cu UZIN MK 250 sau MK 200 PLUS, necesar: minim 12 ore
3. pe asfalt turnat, inaintea lipirii cu adezivi UZIN poliuretanici, sau silanici, minim 12 ore (permiteti uscarea peste noapte)
4. ca bariera de umiditate: 60 de minute pentru primul strat, iar pentru al doilea strat, permiteti uscarea peste noapte.
Indicatii suplimentare: conditiile optime de lucru prevad temperaturi cuprinse intr 15- 25 grade C, temperatura pardoselii sa fie peste 15 grade C iar umiditatea relativa a incaperii sa fie sub 65%. Temperaturile scazute precum si nivelul ridicat de umiditate prelungesc timpul de uscare.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura