Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amorsa penetranta epoxidica bicomponenta Uzin PE 425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Amorsa epoxidica bicomponenta
Out Of stock
Descriere
Domeniu aplicare: amorsa concentrata pe baza de apa pentru a intari sapele fragile si poroase pe baza de minerale, in cadrul renovarilor, pentru intarirea sapelor pe baza de ciment, pentru impregnarea si consolidarea sapelor grosiere. Amorsa epoxidica bicomponenta difuziva , fara solvent, pentru consolidarea sapelor. Se aplica diluata cu apa. Inainte de turnarea sapelor autonivelante se recomanda folosirea in sistem a UZIN PE 425 impreuna cu UZIN PE 280. In cazul lipirii directe a parchetului sau altor  pardoseli de lemn, dupa consolidarea suportului cu UZIN PE 425 se poate lipi cu orice adeziv reactiv pe baza de rasini din gama Uzin.

Utilizare: interior si exterior
Consum: primul strat: 50-200 g/m2 concentrat
al doilea strat: 50-150 g/m2 concentrat
Ambalare: 6 kg
Culoare umed/uscat: transparent/alb

Timp de uscare:
1. pentru aplicarea a doua nivele plus un strat de egalizare: pentru primul nivel diluat sub forma 1kg compus A + 1kg compus B + 2litri apa, timpul necesar de uscare este de max 1-2 ore. Pentru al doilea nivel, diluat sub forma 1kg compus A + 1kg compus B + 2litri apa, dureaza intre 12-48 de ore, iar sub forma nediluata, pentru egalizare, dureaza aproximativ 45 de minute pana la uscare.
2.pentru aplicarea a doua straturi, urmata de montarea pardoselei din lemn cu adezivi pe baza de rasini, pentru primul strat diluat sub forma 1kg compus A + 1kg compus B + 2litri apa, timpul necesar de uscare este de 1-2 ore, iar pentru al doilea strat, cu aceeasi formula, uscarea dureaza aproximativ 24 de ore.

Rezistenta finala: dupa 3-5 zile
Indicatii suplimentare: umezeala excesiva a substratului, umiditatea relativa si conditiile neadecvate ale ventilatiei din timpul procesului de aplicare, precum si aplicarea de cantitati excesive produc o substanta alb laptoasa care impiedica intarirea, prin urmare ar trebui evitate.

Certificate: EMICODE EC 1 PLUS: emisii reduse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura