Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sisteme profesionale garantate

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina monodisc Mambo Evo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Super masina monodisc
Out Of stock
Descriere
Mambo super masina monodisc pentru pregatire strat suport. Slefuieste, periaza, curata: sapa, beton, mozaic, lemn, parchet, pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, resturi de adeziv sau elastic, adezivi de ciment, etc.

Curata si slefuieste cu disc abraziv, disc diamantat, disc 4D, disc cu pietre abrazive, disc cu lame de otel, disc cu perii de sarma, disc metalic abraziv, disc pentru frezare, disc pentru indepartare straturi suport, disc Trio 3D, paduri abrazive, plase abrazive, etc. Masina monodisc MAmbo Evo are turatii variabile si maner fractionabil pe 2 directii. Turatie variabila, de la 150 la 450 rpm, pentru slefuire si curatare perfecta.

Prevazuta cu greutate suplimentara pentru un plus de forta la slefuit, si lustruit. Greutatea este detasabila in timpul transportului, prevazuta cu inel de protectie la soc. Lucreaza cu disc de la 375 mm la 400 mm diametru, greutate 52 kg+18kg. Dotata cu priza pentru aspirator, pornire controlata, roti ajustabile pe inaltime si motor de 2.0 KW.

Mambo - masina monodisc, pentru  lucrari de calitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura