Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aluterm Group  Srl

0256/489196, 0732/303791

Automatizare pentru porti batante

LUXO
Model:
LUXO
In Stock
Telefon:
0256/489196
 

Detalii produs

Por┼úile batante necesit─â o aten┼úie adecvat─â ├«n ceea ce prive┼čte motorizarea, ele trebuind adesea s─â se supun─â unei utiliz─âri intense ┼či sunt expuse capriciilor meteorologice.

DITEC prezint─â o linie complet─â de produse create pentru instalare facil─â pe por┼úi de diverse m─ârimi ┼či pentru utilizare foarte frecvent─â.

Privilegiul frumuse┼úii. Robust ┼či neobosit, pentru utilizare intens─â. Elegant si rafinat, Luxo a fost creat pentru a fi admirat si dorit.
Caracterizat de un design modern, cu o configura┼úie estetic─â ce se adapteaza oric─ârui tip de profil, Luxo a fost creat ┼či dimensionat pentru cele mai robuste ┼či rezistente mecanisme DITEC.

Aluminiul din care este făcut îi conferă o alură luminoasă ce se păstreaza în timp, în ciuda condiţiilor atmosferice, datorită stratului suplimentar de vopsea poliesterică.
Fiecare model ┼či fiecare detaliu au fost studiate ┼či create cu aten┼úie ┼či pasiune.

C─âderi de curent? Nici o problem─â! U┼či┼úa elegant─â , u┼čor accesibil─â, ad─âposte┼čte un mecanism manual de punere ├«n func┼úiune pentru a asigura func┼úionarea normal─â chiar ┼či ├«n cazul penelor de curent.

U┼čor de instalat! Sub carcasa extern─â, cablurile de conectare la curent sunt  ordonate ├«n a┼ča fel ├«nc├ót at├ót instalarea, c├ót ┼či ├«ntre┼úinerea s─â fie c├ót mai u┼čoare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aluterm Group Srl
Persoana de contact: Poputa Razvan
Adresa: Str. Drubeta, Nr. 128
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0256/489196
Telefon mobil: 0732/303791

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi