Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alumart Facades

0758552555,

Despre noi

Trimite mesaj
Serviciile oferite includ, dar nu se limiteaza la, urmatoarele:
-Vanzari si Marketing: Oferim suport, inca din fazele incipiente ale proiectelor, atat clientilor nostri cat si arhitectilor, consultantilor sau contractorilor, pentru a-si dezvolta aspiratiile in solutii realizabile. Oferim consultanta si asistenta pentru implementarea unor solutii de inginerie cu valoarea adaugata.

-Proiectarea si ingineria fatadelor: Cream detalii in format 2D si 3D pentru analiza si aprobarea echipei clientului. Prin intermediul echipei interne de ingineri, proiectanti, structuristi si arhitecti, furnizam servicii de design al fatadelor adaptate specificatiilor individuale si cerintelor estetice ale proiectului: schite si planuri, analiza structurala, selectia tipului de geam, analiza termica avansata, analiza riscului de condens pe suprafata si interstitial (in interiorul straturilor fatadei).

-Management de proiect si administrativ: Ne angajam sa oferim o comunicare eficienta si o planificare meticuloasa de la inceput pana la finalizarea proiectului. Transparenta si corectitudinea sunt valorile noastre fundamentale in relatia cu partenerii nostri.

-Hala de productie: Detinem o hala de productie in zona Centurii Bucuresti, cu toate echipamentele, documentele si procedurile necesare pentru asigurarea calitatii si a controlului calitatii. Mai mult, fiecare proiect are propriul plan de testare si inspectie in care se inregistreaza toate operatiunile, iar acesta se preda la sfarsitul productiei, clientului, ca si dovada a asigurarii si contrulului calitatii.

-Machete si testare: Oferim clientilor nostri posibilitatea de a vedea si testa modul in care proiectele lor prind viata prin intermediul sistemelor Visual Mock-ups (VMU) si Performance Mock-ups (PMU).

-Transportul si instalarea in locatie: Planificarea in amanunt a programul de livrare si gestionarea eficienta a santierului reprezinta factori cheie in succesul unui proiect. Elaboram un plan de calitate specific pentru fiecare aspect unic al proiectului.

-Mentenanta: Datorita cunostintelor si experientei noastre, suntem capabili sa efectuam reparatii complexe fara a fi intruzivi si cu un deranj minim fata de locatarii cladirilor.

-Accesul cladirilor si a unitatilor de intretinere: Acesta reprezinta un domeniu aproape neglijat de catre contractorii de fatade din Romania. Noi detinem o vasta experienta in acest domeniu si oferim servicii complete: Building maintenance units (BMU), Monorail systems, Davit Arms, Cradle Restraint Systems, Travelling Gantries, Traveling Ladders, Rope Access Systems, Guardrail and Balustrade, Walkways and Surface Covers, Stairs and Ladders, Horizontal Lifelines and Rails, Vertical Lifelines, Eyebolt Anchor Systems.

-B I M (Building information modelling): Este un proces de gestionare a utilizarii modelelor digitale de cladiri in format 3D pentru a facilita colaborarea in procesul de proiectare. Pentru ingineria fatadelor, modelarea BIM poate permite o comunicare mai mare si mai eficienta a detaliilor si cantitatilor unei cladiri intre designeri, arhitecti si constructori.

-Fizica cladirilor si sustenabilitate: Proiectare case pasive, ventilatie si flux de aer, selectia materialelor, planificarea in concordanta cu standardele de mediu, etc.
Produse si servicii:
proiectare, productie si montaj tamplarie de aluminiu, pereti cortina si fatade pentru cladiri
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO 9001:2015
Anul infiintarii:
2017

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alumart Facades
Persoana de contact: Iftime Daniel
Adresa: Strada Centurii, Nr. 5
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0758552555