Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altours S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare la Hotel Kaliakra Superior 4* - Albena - Vara 2012
35 €
Brand
Tarif/noapte
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotel Kaliakra Superior 4*

ASEZARE: Hotelul are o arhitectura originala si este situat chiar pe malul marii.

CARACTERISTICI: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant si terasa (renovate in 2008), lobby bar, snack-bar, lounge-bar pe aleea spre plaja, bar la piscina, doua piscine exterioare pentru copii si adulti, teren de joaca pentru copii, mini club, 5 lifturi interioare si unul panoramic, dispozitive moderne de colectare a energiei solare, sistem central de aer-conditionat (toate camerele, holul, lobby barul, restaurantul, lounge barul au aer conditionat). Complexul Kaliakra mai pune la dispozitia turistilor sala de conferinte / animatie, amfiteatru, gradinita, magazin, birou de schimb valutar, parcare, masini pentru inchiriat, inchirierea de seifuri si frigidere de la receptie - contra cost.

CAMERE: Hotelul Kaliakra Superior are 103 camere foarte spatioase (40 m2), potrivite pentru acomodarea a 2 adulti si 2 copii sau a 3 adulti si 1 copil mic, confortabile, dotate cu acces la internet, telefon, radio, TV satelit - LCD, seif, mini-bar (contra cost), baie spatioasa, uscator de par, telefon, prosoape si papuci. Toate camere sunt cu vedere la mare si au balcon.

CAPACITATE: Clubul Ultra All inclusive “Kaliakra“ este compus din doua corpuri, in total 272 de camere, dintre care 9 sunt apartamente executive, 159 sunt camere standard, 103 sunt camere superior si 1 camera este pentru persoane cu dizabilitati. SPORT: Se pot practica sporturi, cum ar fi: tenis de camp, mini-golf, volei de plaja, hidrobicicleta, salt cu parasuta, surfing, banana de apa, waterjet. Acest tarif include 2 sezlonguri + 1 umbreluta gratuite pentru fiecare camera la piscina si pe plaja.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura