Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fibre polipropilena
75
Brand
Readymesh PF 540
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Readymesh PF-540 este o macro-fibră structurala rasucita, poliolefinica, de înaltă performanță, de lungime egală cu 54 mm, specifica pentru realizarea de suprafețe continue din beton, care poate fi utilizata  la înlocuirea armarii din oțel tradiționale.

Finisajul dimensiunile, lungimea și suprafața READYMESH PF-540 a fost proiectata și dezvoltata special pentru aplicații "la cerere", cum ar fi pardoselile industriale din beton.Adăugarea READYMESH PF-540 da amestecului de beton și lucrarii finale rezultate o mai mare rezistență la tracțiune / flexiune, reduce riscul de rupere, și "exfoliere" a betonului în colțurile și muchiile sale, reduce drastic fenomenul de aparitie a fisurilor în timpul primelor ore de intarire a betonului.

În plus, READYMESH PF-540 contracarează fenomenul de segregare a betonului în timpul instalării, și datorită efectului său anti-contracție, reduce semnificativ riscul de coroziune a barelor de armare, dacă se foloseste o solutie mixta fibre/fier beton si creste rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet a lucrarii finale.

Forma special și consistența, permite READYMESH PF-540 să nu interfereze cu procesul de flotare mecanica  tipica pardoselilor industriale din beton, permițând astfel o bună calitate a suprafeței.

În plus, utilizarea de READYMESH PF-540 în loc de armătura de otel traditionala permite o economie considerabilă a costurilor materiale și timpilor de instalare (în afară de a fi mai usoara, ecologica și cu o manopera în condiții de siguranță mai buna decat a plasei sudate).
Din Gura in Gura