Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vata bazaltica Frontrock Max E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Vata minerala Rockwool Frontrock Max. E

Vata bazaltica din doua straturi integrate, cu liant de rasina organica, hidrofobizate in masa. Stratul superior in grosime de pana la 20 mm, are o densitate marita care ii confera rezistenta superioara la actiuni mecanice si impact. Stratul inferior are o densitate care ii confera un coeficient de transfer termic imbunatatit.

Placile sunt inscriptionate pe fata superioara pentru a asigura o montare corecta. Lipirea placilor pe suport se va face pe fata neinscriptionata. Termoizolare, protectie la foc, protectie impotriva propagarii flacarilor, protectie fonica. Placi hidrofobizate, permeabile la vapori, stabile dimensional, rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la actiunea daunatorilor, nu dauneaza sanatatii.

Conductivitatea termica conform SR EN 13162 = 0,036, reactia la foc conform Euroclass A1 - EN 13501-1.

Pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor in sistemele de termoizolare exterioara (ETICS). Se monteaza in contact cu suprafata suport prin lipire cu adeziv si prin ancorare suplimentara cu dibluri. Nu se monteaza in zona de soclu si de contact cu terenul.

DIMENSIUNE

100 x 1000 x 600 mm

AMBALARE

1.8 mp / pachet
Trimite mesaj
Din Gura in Gura