Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lambriu PVC 250mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

185 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lambriul PVC Alb este obtinut din granule colorate in masa ; ecologic, lambriul poate fi considerat varianta ideala pentru redecorarea intr-o atmosfera calda, moderna si practica a peretilor si tavanelor ; printre caracteristici se numara rezistenta la umiditate si la temperaturi extreme, nu necesita intretinere speciala fiind suficienta spalarea cu jet de apa si o laveta, nu face igrasie, nu rugineste, nu putrezeste, nu necesita slefuire, vopsire sau lacuire ; economie de bani si timp datorita usurintei si rapiditatii in montare, usor de inlocuit in comparatie cu faianta sau tapetul, nu intretine arderea.

Destinat placarii suprafetelor orizontale si verticale ale elementelor de constructie la interior si exterior.

La interior se utilizeaza pentru finisarea, redecorarea, renovarea si acoperirea: peretilor si stalpilor din medii cu umiditate ridicata (bai, bucatarii, spalatorii), a tavanelor si plafoanelor false, niselor tehnologice si coloanelor sanitare.

La exterior se recomanda utilizarea profilurilor albe la placarea: teraselor, gradinilor de vara, a foisoarelor, stresinilor, sufiturilor de acoperis, parapetului sau balustradelor de balcoane si cerdacuri. Lambriurile colorate pot fi folosite si la exterior in locuri fara expunere directa la razele solare.

CULOARE

Alb

DIMENSIUNE

8 x 250 x 3000 mm
8 x 250 x 4000 mm

8 x 250 x 6000 mm

AMBALARE

7 buc / pachet / 5.25 mp
7 buc / pachet / 7.00 mp
7 buc / pachet / 10.50 mp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura