Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AltConcept Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perna clepsidra 3 in 1 lux pentru gravide - de 1.5m
234 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Perna Clepsidra 3 in 1 Lux pentru gravide - de 1.5m este perfecta pentru sprijinul si relaxarea corpului viitoarelor mamici.

Dimensiuni:

Fiecare brat al pernei Clepsidra 3 in 1 Lux pentru gravide este de 1.5m, iar latimea pernei este de aproximativ 0.9 m, iar aceste atuuri il pot bucura pe partener pentru ca ii poate folosi cu succes celalalt brat, fiind o perna flexibila.

Compozitie:

Pernele din gama Lux au atat dosul de perna cat si fata de perna din BBC 100%.
Fata de perna este detasabila, prevazuta cu fermoar.
De asemnea si dosul de perna are fermoar de acces pentru reglarea densitatii pernei.
Interiorul pernei este din puf siliconizat 100% poliester,testat si certificat pentru absenta substantelor periculoase conform standardului OEKO-TEX 100 (clasa I).
Puful siliconizat 100% poliester are un grad de elasticitate foarte bun, o durata mare de utilizare, asigura permeabilitatea aerului, creaza un efect de micro masaj prin miscare, se poate spala in masina de spalat la maxim 30 C , ajuta la reducerea sforaitului.
Fata de perna este din bumbac 100%, de aceea recomandam spalarea ei la maxim 40 de grade Celsius, deoarece la o temperatura prea inalta bumbacul se sifoneaza intens necesitatnd efort in plus la calcare.
Dosul pernei pentru gravide este tot din bumbac 100%.

Dezavantaje:

Perna Clepsidra ocupa 0.90 m din latimea patului si aproximativ 1.5 m din lungime, fiind foarte flexibila constituie un atu pentru partener, care se va bucura de confortul celuilalt brat al pernei.

Atentie! O perna pentru corp sau pentru gravide nu este un dispozitiv medical si nu trateaza durerile de cap, sold, coloana, picioare, lombare, pelvine etc, ci le poate ameliora in unele cazuri. Pentru tratarea unor afectiuni de acest fel, daca ele exista, trebuie sa te adresezi medicului!

Pernele pentru corp sunt perne voluminoase si lungi.

Cand alegi o perna pentru corp, tine cont de dimensiunile acesteia, precum si de locul unde urmeaza sa o folosesti.

Avantaje:

Perna Clepsidra 3 in 1 Lux pentru gravide - de 1.5m cu designul sau inteligent nu este nevoie sa o repozitionezi in timpul somnului, pur si simplu te intorci de pe o parte pe alta fara sa o muti.

Extensiile umflate din interior ofera suport suplimentar pentru spate si burtica.

Zona superioara a pernei Clepsidra este lata pentru a sustine capul in mod confortabil, dar aceasata suprafata este foarte utila si pentru alaptare, pentru ca este un suport ideal pentru bebelus.

Alternative

In plus, de la 6 luni, de cand bebe va incepe sa stea in fundulet, partea superioara a clepsidrei este sprijin foarte bun pentru bebelus.

Recomandari

Este potrivita persoanelor cu inaltimea pana la 1.90 m.
Dupa ce ai scos perna din ambalaj, scutur-o bine pentru a se decomprima si reaseza uniform puful in perna! Poti face asta din cand in cand, pentru revigorare!
Daca doresti sa vezi si varianta economic: Perna pentru gravide - Clepsidra de 1.5 m pe fiecare brat, model economic.

Orice perna are o alta husa suplimentara care se poate achizitiona separat.

Nu lasati bebelusul nesupravegheat in preajma pernei!

Daca doresti detalii mai multe, te rugam sa ni le soliciti pe e-mail sau telefonic.

Fabricat de Voinicel.ro
Din Gura in Gura