Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altair Info
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv de energizare a apei
14195 lei
Brand
DEA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DEA restabileşte echilibrul energo-informaţional al apei şi al alimentelor consumate. Prin aplicarea DEA sub fiecare recipient cu alichid, se va obţine o nouă calitate a acestuia, cu proprietăţi benefice pentru organismul uman. Apa tratată astfel va putea fi folosită şi după perioade mai lungi de timp. Practic, dispozitivul restabileste echilibrul informational-energetic al apei.

Cercetarile din ultimii ani au aratat ca DEA elimina bioxidul de carbon, creste pH-ul, neutralizeaza nitratii, elimina clorul rezidual si polarizeaza moleculele de apa prin modificarea dispunerii atomilor de oxigen si hidrogen. Mod de utilizare: Se lasă recipientul cu lichid peste dispozitivul DEA între 3 şi 5 minute; lichidul pe care îl veţi consuma va avea calităţi deosebit de benefice pentru organismul uman. S

Sfatul nostru: aplicaţi dispozitivul DEA sub o farfurioară sau platou si obisnuiţi-vă să puneti paharul cu lichidul pe care il consumati cateva minute pe acesta, inainte de a-l bea; este indicat ca, odată energizat lichidul, numai persoana care il consumă să atingă paharul!
Din Gura in Gura