Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alpha Medical Center

-, 0724970270

Despre noi

Trimite mesaj
Alpha Medical Center este un centru medical multidisciplinar, consacrat schimbarii calitatii serviciilor medicale si a modalitatilor terapeutice.
Este unul din putinele centre medicale care practica ozonoterapie si osteopatie.

Ozonoterapia este o terapie de ultima generatie fara efecte secundare prin care pot fi tratate multe afectiuni acute si cronice (in special boli articulare degenerative pentru persoanele varstnice).
Ozonoterapia este folosita cu mare succes si in estetica, ca tratament anti-ageing, pentru tratarea acneei, vergeturilor, celulitei .

Alpha Medical Center isi propune sa devina partenerul dumneavoastra de viata, raspunzand unei serii foarte largi de cerinte medicale prin contractul pe care il avem cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pe specialitati medicale si investigatii paraclinice.

Clinica situata intr-o zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vlad Judetu Nr.46, in apropierea Centrului Comercial Vitan (Mall Vitan), beneficiaza de 18 specialitati medicale si un numar de 10 cabinete, pentru care dispunem de aparatura de ultima generatie.

Acordati atentie sanatatii dumneavoastra alaturi de Alpha Medical Center!
Produse si servicii:
cardiologie, medicina muncii, ozonoterapie, medicina de familie, ginecologie, ortopedie, osteopatie, ecografie generala si ecografie 4d, endocrinologie, psihoterapie, psihiatrie, pediatrie, stomatolog
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alpha Medical Center
Persoana de contact: K B
Adresa: Str. Vlad Judetu Nr. 46, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: -
Telefon mobil: 0724970270
Fax: 0213267225
Website: http://www.alphamed.ro