Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alpha Group S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Panou radiant HEAT-x 2 400 W Alb 1000x300x32
880 lei
Brand
HEAT-x 2 400W Alb 1000x300x32
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panou cu o putere de 400W poate incalzi o camera cu un volum de pina la 20 m3 dimensiuni 1000/300 mm
Panourile radiante heat-x sunt alegerea ideala pentru casa ta. Acestea inglobeaza tehnologie de ultima ora, tehnologie ce le face extrem de fiabile, atat din punct de vedere al consumului cat si din punct de vedere al randamentului in timp. Intretinerea extrem de usoara, precum si posibilitatea adaptarii acestora pentru orice tip de interior le recomanda ca fiind alegerea perfecta atat in cadrul familiar, cat si intr-un spatiu de birouri.

Cu o echipa extrem de motivata in a gasi solutii alternative la sistemele de incalzire traditionale, echipa heat-x se pozitioneaza ca un leader pe piata panourilor radiante, oferind pietei sisteme de incalzire extrem de fiabile.

Solutia deja traditionala in Europa, reprezentata de panourile cu infrarosii, este fara doar si poate singura alternativa viabila pentru reducerea costurilor, incepand cu cele de achizitie, si terminand cu cele de intretinere. In plus, avantajele pe care le ofera aceste tipuri de panouri radiante, il recomanda ca fiind ecologic si sanatos. In plus, designul atractiv si posibilitatea configurarii acestora dupa necesitatile spatiului, la care se adauga si posibilitatea particularizarii cromatice a acestora il fac solutia optima de incazire.


Tehnologie Razele- undele infrarosii stau la baza acestor panouri. In acelasi mod in care Soarele incalzeste planeta noastra, panourile heat-x emit unde infrarosii, producand caldura. La aceasta se adauga faptul ca undele se reflecta din peretii incaperii, asigurand in acest fel o incalzire omogena unitara mult sporita celei clasice, dar si mai economica. Inca un lucru important, caldura emisa de panourile heat-x este inmagazinata si in pereti, astfel incat peretii vor emana la randul lor caldura, reducand astfel necesarul caloric de incalzire al unui spatiu
Din Gura in Gura