Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Distribuitor Aloe Vera
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment pentru imunitate Echinaceea Supreme
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii.

În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.

Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, în formă de con ghimpos. Zona sa de origine este vestul mijlociu al SUA, din vestul statului Pennsylvania până în Kansas şi spre sud până în nordul statului Texas.

Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care acţionează Echinacea. Unul dintre primii factori de apărare ai organismului este reprezentat de o substanţă denumită acid hialuronic (AH). AH se găseşte în spaţiile intercelulare având rol de liant al celulelor.

Există o enzimă, numită hialuronidaza, care atacă AH printr-un mecanism încă incomplet elucidat. Drept urmare, AH îşi pierde rapid consistenţa de gel, iar liantul îşi pierde eficacitatea. Când enzima reuşeşte să distrugă integritatea barierei formată de AH, are de suferit funcţia imunitară. S-a dovedit că Echinacea împiedică enzima să dizolve AH.

Forever Echinacea Supreme conţine cele mai valoroase varietăţi de Echinacea (purpurea şi angustifolia), rădăcină de Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri pentru beneficii maxime.

Ingrediente
Amestec brevetat de Echinacea angustifolia (rădăcină), Echinacea purpurea (planta întreagă), Hydrastis canadensis (rădăcină), Extract din seminţe de struguri

ALTE INGREDIENTE: Celuloză, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu şi hidroxipropil metilceluloză.

CONÅ¢INUT: 60 tablete
Administrare
1 tabletă de 2 ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă consumarea produsului în ciclu de 4 – 8 săptămâni, apoi 2 săptămâni de pauză înainte de reluarea administrării.
Din Gura in Gura